سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

امحاء بیش از ۱۳ تن انواع مواد مخدر در آذربایجان غربی

امحاء بیش از ۱۳ تن انواع مواد مخدر در آذربایجان غربی
پیام آذری - فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی از امحاء بیش از ۱۳ تن انواع مواد مخدر در استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی از امحاء بیش از 13 تن انواع مواد مخدر در استان خبر داد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛سردار دکتر "رحیم جهانبخش" در مراسم امحاء مواد مخدر که صبح امروز برگزار شد، گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اجرای طرح‌های عملیاتی در سطح استان موفق به انهدام 31مورد باند فعال قاچاق مواد مخدر شده که با توجه به هدف گذاری صورت گرفته، روند اقدامات مقابله‌ای و فرهنگی استمرار خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش از دستگیری بیش از 600 نفر عامل تهیه و توزیع مواد مخدر و همچنین بیش از 5هزار نفر معتاد متجاهر در سطح استان خبر داد.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی از مجموعه قضائی و تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط در حوزه مبارزه با مواد مخدر و همچنین مردم شریف استان در همکاری با پلیس تقدیر کرد.
سردار جهانبخش در پایان خاطر نشان کرد: در مراسم امروز 13 تن و 940 کیلوگرم انواع مواد مخدر امحاء شد تا بخشی از تلاش‌های ماموران گمنام پلیس مبارزه با مواد مخدر به نمایش گذاشته شود.


نظرات شما