دوشنبه ۳ شهريور ۱۴۰۴

اقتصادی

مرغداری ۱۴۵ هزار قطعه‌ای در مشگین‌شهر و نیر افتتاح شد

مرغداری ۱۴۵ هزار قطعه‌ای در مشگین‌شهر و نیر افتتاح شد
پیام آذری - اردبیل - به مناسبت هفته دولت، واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۱۵ هزار قطعه ای در روستای بیجق مشگین‌شهر و ۳۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نیر افتتاح شد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل - به مناسبت هفته دولت، واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 115 هزار قطعه ای در روستای بیجق مشگین‌شهر و 30 هزار قطعه‌ای در شهرستان نیر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی بعداز ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح طرح‌های جهاد کشاورزی گفت: راه‌اندازی این واحدها، گامی مهم در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی کشور است.
صفدر نیازی شهرک با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان اردبیل در زمینه تولید محصولات کشاورزی و دامی، اظهار امیدواری کرد: با حمایت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان، شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر این بخش‌ها باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اهمیت این طرح‌ها در افزایش تولید گوشت مرغ گفت: استان اردبیل با دارا بودن 440 واحد مرغ گوشتی و ظرفیت 9 میلیون قطعه، سالانه 55 هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کند.
علی حسین احدی عالی با اشاره به اینکه استان اردبیل 8/‏1‬ درصد گوشت مرغ کشور را تأمین می‌کند افزود: با توجه به نیاز سالانه 38837 تنی استان به گوشت مرغ، این استان دارای مازاد تولید 16200 تن گوشت مرغ است که مازاد تولید به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.


نظرات شما