پیام آذری - فارس / فرمانده انتظامی بناب از کشف و پلمب یک کارگاه تولید مواد شوینده تقلبی با بستهبندی برندهای معتبر خبر داد.
فرامرز بابایاری، فرمانده انتظامی شهرستان بناب اظهار کرد: پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر فعالیت غیرمجاز یک واحد تولیدی مواد شوینده تقلبی با برندهای شرکتهای معتبر، پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز بناب موضوع را پیگیری کرد.
بازار ![]()
وی افزود: با هماهنگی قضائی و بازرسی از کارگاه، ماموران مقدار 17 هزار لیتر مواد شوینده تقلبی و تعداد قابل توجهی کارتن، بطری و برچسبهای جعلی کشف کردند.
فرمانده انتظامی بناب ارزش ریالی اموال کشفشده را 20 میلیارد تومان برآورد و از دستگیری یک متهم خبر داد که پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و کارگاه نیز پلمب گردید.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه قاچاق کالا یا موارد مشکوک، مراتب را از طریق شماره 110 به پلیس اطلاع دهند.