سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

اقتصادی

بهره‌برداری از ۴.۲ هکتار زمین آماده‌سازی شده طرح نهضت ملی مسکن در سلماس

بهره‌برداری از ۴.۲ هکتار زمین آماده‌سازی شده طرح نهضت ملی مسکن در سلماس
پیام آذری - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: آماده‌سازی اراضی ۴.۲ هکتاری برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان سلماس و واگذاری این اراضی به متقاضیان انجام شده و آماده احداث طرح‌های مسکن است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: آماده‌سازی اراضی 4.2 هکتاری برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان سلماس و واگذاری این اراضی به متقاضیان انجام شده و آماده احداث طرح‌های مسکن است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ پیمان آرامون در بازدید از سایت 4.2 هکتاری اراضی نهضت ملی مسکن در شهرستان سلماس و بازدید میدانی طرح تفصیلی این شهر که با حضور نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: اجرای جدول گذاری این طرح به اتمام رسیده و این اراضی در حال واگذاری به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن است.
وی با اشاره به اعتبارات طرح آماده‌سازی این اراضی در شهرستان سلماس، بیان کرد: برای آماده‌سازی اراضی سایت 4.2 هکتاری طرح نهضت ملی مسکن بیش از 100 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: جدول گذاری زمینه آماده‌سازی اراضی را بیش از پیش تسریع کرده و از پایه‌های اصلی توسعه شهری و اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن است.
آرامون اظهار داشت: با آماده‌سازی اصولی، شبکه‌های زیرساختی به‌درستی طراحی و اجرا می‌شوند و زمینه توسعه پایدار شهری را فراهم می‌کند.
وی بیان کرد: تسطیح زمین، پاک‌سازی و طراحی مناسب باعث کاهش هزینه‌های اضافی در مراحل بعدی پروژه می‌شود.


نظرات شما