شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴

ورزشی

آماده سازی ورزشگاه یادگار امام تبریز برای بازی‌های آسیایی تراکتور

آماده سازی ورزشگاه یادگار امام تبریز برای بازی‌های آسیایی تراکتور
پیام آذری - تبریز-شهردار تبریز از آماده‌سازی ورزشگاه یادگار امام این شهر برای میزبانی بازی‌های آسیایی تیم تراکتور خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز-شهردار تبریز از آماده‌سازی ورزشگاه یادگار امام این شهر برای میزبانی بازی‌های آسیایی تیم تراکتور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، یعقوب هوشیار روز شنبه با تأکید بر ضرورت ایجاد استانداردهای لازم در استادیوم یادگار امام بر اساس چارچوب‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا افزود: اداره کل ورزش و جوانان تعویض چمن ورزشگاه را در دستور کار قرار داده است و شهرداری تبریز نیز بر اساس مسئولیت اجتماعی و فرهنگی خود برای رفع سایر نواقص وارد عمل شده است.
وی گفت: بر اساس لایحه مصوب، شهرداری مبلغ 30 میلیارد تومان شامل 10 میلیارد تومان کمک نقدی، 10 میلیارد تومان کمک غیرنقدی و 10 میلیارد تومان خدمات فنی و مهندسی برای تکمیل بخش‌های ناتمام و استانداردسازی ورزشگاه اختصاص داده است.
هوشیار با اشاره به دیدارهای پیش رو تراکتور در جام باشگاه‌های آسیا و لیگ برتر گفت: در تلاش هستیم تا هفتم مهرماه نواقص ورزشگاه رفع شود و پرشورها در یادگار امام مثل همیشه پشتیبان تیم محبوب خود باشند.
شهردار کلانشهر تبریز اعلام کرد: کنفدراسیون فوتبال آسیا تایید کرده است دیدار تیم‌های تراکتور و الوحده امارات که هفتم مهر برنامه‌ریزی شده، بایددر استادیوم یادگار امام برگزار شود.


نظرات شما