پیام آذری - مراسم شب مروارید برای پاسداشت یونس مروارید نویسنده و محقق 90 ساله برای نگارش کتاب مراغه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،مراسم شب مروارید به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه به پاس 90 سال نگارش این نویسنده شهیر با حضور نویسندگان، هنرمندان و تاریخ پژوهان برگزار شد.
یونس مروارید برای نخستین بار کتابی با عنوان مراغه پس از 10 سال تحقیق و پژوهش در سال 1359 منتشر کرد که این کتاب سالها مرجع تحقیق و پژوهش برای مراغه شناسان و تاریخ پژوهان بود.
در این مراسم همچنین مسعود غلامیه، اصغر محمدی زاده و دود دوستی از نویسندگان و تاریخ پژوهان مراغهای در خصوص نقش و اهمیت کتاب مراغه برای شناساندن تاریخ، فرهنگ و مشاهیر این شهرستان سخنرانی کردند.
در پایان از این نویسنده و تاریخ پژوهش مراغهای تجلیل و قدردانی شد. یونس مروارید متولد 1313 مراغه نخستین نگارنده مدون کتاب در حوزه مراغهشناسی به شمار میآید که مدیر مسئول انتشارات اوحدی در تهران است.