شنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح های عمرانی دادگستری آذربایجان غربی

اختصاص  ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح های عمرانی دادگستری آذربایجان غربی
پیام آذری - رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت : ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به احداث طرح های عمرانی دادگستری استان اختصاص یافت .
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت : 200 میلیارد تومان اعتبار به احداث طرح های عمرانی دادگستری استان اختصاص یافت .

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در حاشیه جلسه شورای معاونین رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به تشریح سفر کاری خود به تهران و دیدار با ریاست قوه قضاییه و مسئولان عالی قوه پرداخت و گفت: در دیدار با ریاست قوه قضاییه عملکرد و تلاش‌های همکاران منعکس و وی نیز ضمن تقدیر، تشکر و خدا قوت، بر اجرا و پشبرد برنامه‌ها و نیز تقویت کادر قضایی در استان با جدیت تاکید کرد.
ناصر عتباتی به حضور خود در کمیسیون نقل و انتقالات قضات و نتایج آن پرداخت و گفت: در مرکز استان طی 19 جلسه 148 پیشنهاد مطرح و مورد بررسی قرار گرفت که 93 مورد نهایی و در کمیسیون نقل و انتقالات قوه قضاییه مطرح و در نهایت با تلاش و اقناع در این جلسه 4 ساعته، تقریباً صد در صد درخواست‌ها مورد موافقت قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: با توجه به قبولی درخواست نقل و انتقالات همکاران و قطعیت آنها لازم است از همین امروز تا صدور ابلاغ با همکاری که قصد تصدی سمت آن را دارند تعامل و اقدام به تبادل تجربیات و اطلاعات کنند تا کار خود را با تسلط بیشتری آغاز کند.
عتباتی بیان کرد: در این سفر کاری در نشست‌هایی جداگانه که با معاون اول، معاون منابع انسانی، معاون راهبردی، رئیس دیوان عالی کشور، معاونت مالی قوه قضاییه و وزیر دادگستری داشتیم مشکلات دستگاه قضایی استان منعکس و دستورات لازم اخذ شد که از جمله این دستورات می‌توان به تامین اعتبار 200 میلیارد تومانی عملیات احداث فاز اول مجتمع قضایی 17 هزار متری مرکز استان و آغاز اقدامات لازم برای بتن ریزی بخش توسعه 10 هزار متری دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه بود.
وی تاکید کرد با توجه به تخصیص اعتبار لازم باید احداث پروژه‌های عمرانی دادگستری استان با سرعت و جدیت پیگیری شود تا در زمان متعارف به پایان برسند.


نظرات شما