سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴

سیاسی

تکریم خانواده شهیدان خضراشک شیرین و محمدرحیمی در سردشت

تکریم خانواده شهیدان خضراشک شیرین و محمدرحیمی  در سردشت
پیام آذری - فرمانده سپاه شهرستان سردشت و جمعی از مسئولان در قالب رزمایش رهروان شهدا با خانواده دو‌شهیدسرافراز دیدار و از صبر و ایثار آنها قدردانی کردند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فرمانده سپاه شهرستان سردشت و جمعی از مسئولان در قالب رزمایش رهروان شهدا با خانواده دو‌شهیدسرافراز دیدار و از صبر و ایثار آنها قدردانی کردند.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ فرمانده سپاه سردشت به همراه جمعی از مسئولین ضمن حضور در منزل شهیدان خضر اشک شیرین و شهید دلیر محمد رحیمی با قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس را گرامی داشت.
سردار صمدمحمد علیزاده گفت: امروز امنیت و رفاهی که در کشور و به‌ویژه در شهری، چون سردشت حاکم است، مرهون جان‌فشانی‌ها و خون پاک شهداست. این شهدا با ایثار و ازخودگذشتگی، سدی در برابر دشمنان شدند.
او افزود: گروهک‌های معاند، مزدوران آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند که با توطئه‌های مختلف قصد ضربه زدن به امنیت کشور را دارند، اما خون شهدا ضامن پایداری و اقتدار ایران اسلامی است.
شهید خضر اشک شیرین درسال 90 و شهیددلیر محمد رحیمی در سال 92 درحین انجام ماموریت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
در این دیدار‌ها از صبر واستقامت خانواده شهدا تجلیل شد.


نظرات شما