سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴

اقتصادی

کسب دیپلم افتخار توسط ۳ نوجوان اردبیلی در مسابقه بین المللی نقاشی

کسب دیپلم افتخار توسط ۳ نوجوان اردبیلی در مسابقه بین المللی نقاشی
پیام آذری - اردبیل_ سه عضو مراکز فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در بیست‌وچهارمین مسابقه بین‌المللی نقاشی محیط زیست کشور ژاپن در سال ۲۰۲۴ موفق به کسب دیپلم افتخار شدند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل_ سه عضو مراکز فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در بیست‌وچهارمین مسابقه بین‌المللی نقاشی محیط زیست کشور ژاپن در سال 2024 موفق به کسب دیپلم افتخار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، ملیحه ملک‌زاده‌فرد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با اعلام خبر درخشش دوباره اعضای این استان در رقابت‌های بین‌المللی، اظهار کرد: در بیست‌وچهارمین دوره مسابقه نقاشی محیط زیست «جی‌کیوآی» که از سوی کشور ژاپن برگزار شد، 8 هزار و 514 اثر از 68 کشور جهان به دبیرخانه این مسابقه ارسال شد که از این تعداد، 160 اثر متعلق به نقاشی‌های اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران بود.
وی با اشاره به موفقیت‌های چشمگیر کودکان ایرانی در این رقابت جهانی افزود: در این مسابقه، 8 کودک و نوجوان ایرانی موفق به کسب جوایز معتبر شدند که در میان آنها، سه نفر از اعضای کانون استان اردبیل درخشیدند.
مدیرکل کانون استان اردبیل ادامه داد: ستایش قوی‌بازو، 9 ساله، از مرکز شماره 1 کانون مشگین‌شهر ، به مربیگری سولماز کاظم‌نژاد، توانست جایزه اول بخش بین‌الملل این مسابقه را کسب کند. همچنین، حنانه نصیری، 13 ساله، از مرکز شماره 2 کانون مشگین‌شهر ، با مربیگری نرگس پورعلی و زینب رحیمی، 14 ساله، از مرکز شماره 5 کانون اردبیل، موفق به دریافت دیپلم افتخار بخش بین‌الملل این مسابقه شدند.
ملک زاده فرد با بیان اینکه موفقیت‌های اخیر اعضای کانون در مسابقات بین‌المللی نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای هنری و خلاقیت این عزیزان است، اظهار کرد: مراکز کانون استان با برگزاری کارگاه‌های تخصصی، فعالیت‌های عمومی و حمایت از کودکان و نوجوانان، همواره در کنار خانواده‌ها بوده و بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای نسل جدید فراهم می‌آورند و خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به مراکز کانون، از برنامه‌ها، کارگاه‌ها و آموزش‌های حرفه‌ای مربیان بهره‌مند شوند.


نظرات شما