چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴

اقتصادی

اجرای عملیات راهسازی در ۲۸ کیلومتر از مسیر‌های منتهی به شهرستان شاهین‌دژ

اجرای عملیات راهسازی در ۲۸ کیلومتر از مسیر‌های منتهی به شهرستان شاهین‌دژ
پیام آذری - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: عملیات راهسازی در مسیر منتهی به شهرستان شاهین‌دژ از سمت میاندوآب به طول ۲۸ کیلومتر در دست اجراست و ۲۵ کیلومتر از این مسیر پیش از این آسفالت شده است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: عملیات راهسازی در مسیر منتهی به شهرستان شاهین‌دژ از سمت میاندوآب به طول 28 کیلومتر در دست اجراست و 25 کیلومتر از این مسیر پیش از این آسفالت شده است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛پیمان آرامون در جلسه بررسی طرح‌های راهسازی منتهی به شهرستان شاهین‌دژ که با حضور شهروز برزگر کلشانی مدیر کل امور مجلس وزارت راه و شهرسازی، نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسوولان شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: این میزان مسیر در قالب 5 قطعه راهسازی در طول محور میاندوآب به شاهین‌دژ اجرایی می‌شود.
وی ادامه داد: با تخصیص اعتبارات لازم تا سال آینده بخش مهمی از این طرح‌ها به اتمام رسیده و زیربار ترافیک می‌رود.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: 7 کیلومتر از این طرح در آستانه آسفالت بوده و به زودی آسفالت شده و زیربارترافیک می‌رود.
آرامون افزود: در مسیر شاهین‌دژ 3 پل احداث می‌شود که مطالعات اجرای این پل‌ها انجام شده و آماده برگزاری مناقصه برای پیمان سپاری این طرح‌ها هستیم.
وی تاکید کرد: برای اجرای هر کیلومتر راه اصلی در سطح استان 300 تا 400 میلیلرد ریال اعتبار هزینه می‌شود و در حال حاضر عملیات راهسازی در 600 کیلومتر از محور‌های مواصلاتی آذربایجان‌غربی در دست اجرا است.


نظرات شما