دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴

گفتگو

پلمب ۷۳مرکز درمانی غیرمجاز در تبریز طی ۶ماهه نخست سال جاری

پلمب ۷۳مرکز درمانی غیرمجاز در تبریز طی ۶ماهه نخست سال جاری
پیام آذری - مهر / معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از پلمب ۷۳ مرکز درمانی غیرمجاز در شش‌ماهه نخست سال جاری خبر داد. اصغر جعفری روحی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مهر / معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از پلمب 73 مرکز درمانی غیرمجاز در شش‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.
اصغر جعفری روحی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: در این مدت 379 مورد بازدید و بازرسی از مراکز درمانی و حوزه‌های مرتبط توسط کارشناسان نظارت بر درمان و با همکاری پلیس اماکن استان و معاون دادستان شهرستان تبریز انجام شده است.
وی اظهار کرد: از این تعداد، 87 پرونده جهت بررسی و برخورد قانونی به کمیسیون ماده 11 معرفی شده و 7 مرکز نیز مربوط به سقط جنین غیرقانونی بوده است.
جعفری روحی با اشاره به اهمیت حفظ سلامت عمومی جامعه تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با جدیت تمام با هرگونه فعالیت غیرمجاز در حوزه سلامت برخورد می‌کند و اجازه نخواهد داد امنیت و سلامت مردم به خطر بیفتد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه از همکاری و هوشیاری شهروندان در شناسایی مراکز غیرمجاز قدردانی کرد و گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت درمانی غیرمجاز، مراتب را از طریق تماس با شماره 190 (سامانه پاسخگویی وزارت بهداشت) اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی و اقدام قانونی صورت گیرد.
جعفری روحی در پایان ضمن تقدیر از تلاش کارشناسان و دستگاه‌های نظارتی گفت: تأمین سلامت مردم نیازمند همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها و همراهی مردم است و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این مسیر با قاطعیت گام برمی‌دارد.


نظرات شما