دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل

وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
پیام آذری - استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه یکی از اصول مهم پدافند غیرعامل رعایت اصل وحدت در فرماندهی و تصمیم گیری در مواقع بحرانی است گفت: در کنار وحدت فرماندهی بر اصل پراکندگی تاکید می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه یکی از اصول مهم پدافند غیرعامل رعایت اصل وحدت در فرماندهی و تصمیم گیری در مواقع بحرانی است گفت: در کنار وحدت فرماندهی بر اصل پراکندگی تاکید می‌شود.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی ،بهرام سرمست در مراسم تجلیل از مدیران و مربیان رزمایش پدافند غیرعامل دانش آموزی یکی از اصول مهم پدافند غیرعامل را رعایت اصل وحدت در فرماندهی و تصمیم گیری در مواقع بحرانی دانست و گفت: در کنار وحدت فرماندهی بر اصل پراکندگی تاکید می‌شود و این به این معناست که در شرایط بحرانی باید در حوزه‌های مختلف تفویض اختیار صورت گیرد تا همه با وحدت، یکدلی و تصمیم گیری‌های درست در جهت رفع بحران بکوشند.
سرمست افزود: در جامعه جهانی امروز اصل بر تاب آوری در مقابل تهدیدات و فشارهاست و افرادی ماندگاری بیشتری خواهند داشت که در مقابل مشکلات و بحران‌ها تاب آوری بیشتری داشته باشند پس باید با آگاهی بخشی و آموزش فرزندانمان را نیز برای شرایط بحرانی آماده کنیم تا در مواقع حساس قدرت تصمیم گیری بالا و درستی داشته باشند.
علی امیری راد مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری آذربایجان شرقی هم در این مراسم پدافند غیرعامل را مکمل پدافند عامل دانست و گفت:نیروی انسانی سرمایه‌های اصلی کشورمان هستند و باید مصون سازی در این زمینه صورت گیرد و این مصون سازی محقق نمی‌شود مگر با پدافند غیرعامل. 
امیری راد به اهمیت پدافند غیرعامل در طول دفاع مقدس 12 روزه اشاره کرد و گفت: جنگ امروز جنگ ترکیبی است و اکنون دشمن پشت خاکریز نمی‌جنگد بلکه این بار تاب آوری مردم را نشانه رفته و سعی بر این دارد که مردم را در خدمات گیری زمینه‌های مختلف دچار مشکل کند و در این راه از علوم روز، تکنولوژی‌های روز و فضای سایبری و مجازی کمک گرفته است بنابراین ما نیز پدافند غیرعامل را باید از آموزش و پرورش و از سنین پایین و مدارس شروع کنیم. 
اسفندیار صادقی مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز با اشاره به نقش بی بدیل آموزش و پرورش در فرهنگ سازی و نهادینه سازی پدافند غیرعامل گفت: در دنیای امروز که تهدیدات نظامی، سایبری، زیستی و فرهنگی به شکل‌های مختلف و جدیدی بروز می‌کند دفاع هوشمندانه آموزش و پرورش از کلاس‌های درس شروع می‌شود و اگر دانش آموزان با مفاهیم پدافند غیرعامل، بحران‌ها، رعایت ایمنی، حفظ آرامش و تصمیم گیری درست و در لحظه بحرانی آشنا شده و متناسب با این شرایط تربیت شوند جامعه‌ای مقاوم، آگاه و پایدار خواهیم داشت.


نظرات شما