دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

انهدام باند سارقان باغ ویلا در ارومیه

انهدام باند سارقان باغ ویلا در ارومیه
پیام آذری - فرمانده انتظامی شهرستان ارومیه از انهدام باند ۷ نفره سارقان باغ ویلا با اعتراف ۲۰ فقره سرقت در این شهرستان، خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فرمانده انتظامی شهرستان ارومیه از انهدام باند 7 نفره سارقان باغ ویلا با اعتراف 20 فقره سرقت در این شهرستان، خبر داد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛سرهنگ محمد توحیدی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت از باغ ویلا در یکی از روستا‌های ارومیه، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پاسگاه امامزاده با اقدامات هوشمندانه پلیسی موفق شدند 7 نفر سارق حرفه‌ای باغ ویلا را شناسایی و ضمن هماهنگی با مقام قضائی در یک عملیات منسجم آنها را دستگیر نمایند.
فرمانده انتظامی ارومیه ادامه داد: سارقان بعد از مواجه شدن با شواهد و مدارک مستند، به ارتکاب 20 فقره سرقت از کوله باغ‌ها اعتراف و پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی تشدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ارومیه در پایان از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدار‌ها و توصیه‌های پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.


نظرات شما