دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

مهار احشام قاچاق در مرز‌های آذربایجان غربی

مهار احشام قاچاق در مرز‌های آذربایجان غربی
پیام آذری - فرمانده هنگ مرزی سردشت از مهار ۱۶۰ راس احشام قاچاق توسط مرزداران مقتدر آن فرماندهی در مرز‌های شهرستان سردشت خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فرمانده هنگ مرزی سردشت از مهار 160 راس احشام قاچاق توسط مرزداران مقتدر آن فرماندهی در مرز‌های شهرستان سردشت خبر داد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛سرهنگ شیری در تشریح این خبر، گفت: در راستای مبارزه قاچاق، مرزبانان این فرماندهی در ارتفاعات مرزی شهرستان سردشت با انجام کار اطلاعاتی دقیق و انجام گشت و کمین هدفمند متوجه تحرک قاچاقچیان احشام به قصد خروج در نوار مرزی شدند.
وی افزود: مرزبانان موفق شدند این در عملیات غافلگیرانه و منسجم؛ تعداد 160 راس احشام قاچاق از نوع گوسفند را مهار کنند.
سرهنگ شیری با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش احشام مهار شده را 34 میلیارد و 800 میلیون ریال برآورد کردند، تصریح کرد: قاچاقچیان بلافاصله با مشاهده مرزبانان و استفاده از تاریکی شب و موقعیت جغرافیایی از منطقه متواری شدند که شناسایی و دستگیری آنان در دستور کار اطلاعاتی ماموران قرار دارد.


نظرات شما