پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از پروژه تولید خوراک دام و طیور در اهر

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از پروژه تولید خوراک دام و طیور در اهر
پیام آذری - مهر / وزیر جهاد کشاورزی از پروژه در حال احداث شرکت خوراک دام و طیور در روستای تازه‌کند قشلاق شهرستان اهر بازدید کرد. غلامرضا نوری قزلجه بعدازظهر پنجشنبه در ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مهر / وزیر جهاد کشاورزی از پروژه در حال احداث شرکت خوراک دام و طیور در روستای تازه‌کند قشلاق شهرستان اهر بازدید کرد.
غلامرضا نوری قزلجه بعدازظهر پنجشنبه در جریان سفر خود به شهرستان اهر، از پروژه تولید خوراک آماده دام، طیور و آبزیان در روستای تازه‌کند قشلاق اهر بازدید کرد.
بازار
این طرح در زمینی به مساحت 21 هزار و 872 مترمربع با زیربنای مفید 2800 مترمربع در حال احداث است و با سرمایه‌گذاری شخصی به میزان 2500 میلیارد ریال، ظرفیت تولید سالانه 90 هزار تن خوراک دام و طیور را خواهد داشت.
با بهره‌برداری از این پروژه در سال 1404، برای 220 نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم فرصت شغلی فراهم می‌شود که از این میان، 20 نفر به‌صورت مستقیم و 200 نفر به‌صورت غیرمستقیم در فرآیند تولید، توزیع و پشتیبانی اشتغال خواهند داشت.
این واحد تولیدی بخشی از زنجیره کامل تولید گوشت مرغ در منطقه است و علاوه بر تأمین خوراک مورد نیاز واحدهای مرغداری گوشتی و مرغ مادر در دست احداث، توانایی ارائه خدمات به دامداران و مرغداران شهرستان اهر و مناطق همجوار را نیز دارد.
وزیر جهاد کشاورزی در بازدید از این طرح با تأکید بر اهمیت تکمیل زنجیره‌های تولید در بخش کشاورزی گفت: توسعه واحدهای فرآوری خوراک دام و طیور از مهم‌ترین زیرساخت‌های تحقق امنیت غذایی و کاهش هزینه تولید است. وزارت جهاد کشاورزی حمایت از چنین طرح‌هایی را در اولویت قرار داده تا مناطق مستعدی مانند اهر به قطب تولید نهاده‌های دامی شمال‌غرب کشور تبدیل شوند.


نظرات شما