يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

ثبت ۳۷.۶ میلی‌متربارش در شلماش شهرستان سردشت

ثبت ۳۷.۶ میلی‌متربارش در شلماش شهرستان سردشت
پیام آذری - ثبت ۲۳.۲ میلی‌متر بارش باران در سردشت ،۱۹.۷ میلی‌متردر موسالان و ۳۷.۶ میلی‌متر در شلماش خوشحالی کشاورزان سردشتی را در پی داشته است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ثبت 23.2 میلی‌متر بارش باران در سردشت ،19.7 میلی‌متردر موسالان و 37.6 میلی‌متر در شلماش خوشحالی کشاورزان سردشتی را در پی داشته است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ رئیس اداره هواشناسی سردشت اعلام کرد : بارش باران که از ساعت 4 بامداد روز گذشته در سردشت آغاز شده، امروز نیز ادامه یافته و موجب افزایش رطوبت خاک و بهبود شرایط کشاورزی در منطقه شده است.
به گفته سیدمصطفی رحیمی، براساس ثبت‌های 24 ساعت گذشته، باران‌سنجی سردشت 11.7 میلی‌متر، باران‌سنجی موسالان 10.1 میلی‌متر و باران‌سنجی شلماش 19.8 میلی‌متر بارندگی را گزارش کرده‌اند.
وی افزود: همچنین مجموع بارندگی ثبت‌شده از روز گذشته تا امروز در باران‌سنجی سردشت 23.2 میلی‌متر، موسالان 19.7 میلی‌متر و شلماش 37.6 میلی‌متر بوده است.
بارش باران باعث خوشحالی کشاورزان و باغداران سردشت شده است؛ به‌ویژه در مناطقی که محصولات باغی و دیم به شدت به بارش‌های پاییزی نیاز داشتند. کشاورزان می‌گویند این میزان بارش می‌تواند بخشی از نگرانی‌ها درخصوص کاهش رطوبت خاک و آسیب به محصولات را کاهش دهد.
هواشناسی اعلام کرده سامانه بارشی همچنان فعال است و احتمال بارش‌های پراکنده در ساعات آینده وجود دارد.


نظرات شما