يکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴

گفتگو

بالگرد آتش‌ نشان وارد عملیات اطفای حریق در جنگل‌های جلفا شد

بالگرد آتش‌ نشان وارد عملیات اطفای حریق در جنگل‌های جلفا شد
پیام آذری - ایرنا / مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی از تداوم تلاش‌ها برای اطفای حریق در اراضی جنگلی منطقه «نمنق» شهرستان جلفا با اضافه شدن یک فروند بالگرد آتش‌نشان خبر ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایرنا / مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی از تداوم تلاش‌ها برای اطفای حریق در اراضی جنگلی منطقه «نمنق» شهرستان جلفا با اضافه شدن یک فروند بالگرد آتش‌نشان خبر داد.
مجید فرشی امروز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص آتش‌سوزی اراضی جنگلی نمنق جلفا، گفت: تلاش‌های نیروهای امدادی برای اطفای حریق جنگل‌های نمنق جلفا ادامه دارد و 200 نفر از نیروهای حفاظت محیط‌زیست، منابع طبیعی، هلال احمر، مرزبانی و جمعی از نیروهای مردمی در عملیات اطفای حریق این اراضی جنگلی مشارکت دارند.
وی از اضافه شدن یک فروند بالگرد اطفای حریق برای مهار آتش‌سوزی جلفا خبر داد و افزود: این بالگرد مجهز به امکانات اطفای حریق از ساعاتی پیش وارد عملیات شده است و با حضور آن امیدواریم فردا موفق به مهار آتش‌سوزی شویم.
بازار


فرشی گفت: عملیات نیروهای امدادی برای اطفای حریق در طول امشب هم تداوم خواهد یافت و تلاش می‌کنیم بر آتش‌سوزی در اراضی طبیعی و جنگلی منطقه نمنق جلفا فائق آییم.
نمنق»، آخرین روستای حوزه استحفاظی شهرستان جلفا در امتداد رودخانه مرزی ارس است و دستیابی به محل روستا برای گردشگران و علاقه مندان به دیدار از آن، به شکلی ناخواسته با تماشای زیبایی های سحرآمیز " alt="پیام آذری" width="100%" />

برای رسیدن به روستای تماشایی "نمنق" باید از شهر جلفا حدود 110 کیلومتر در امتداد ارس رانندگی کرد که طی این مسیر نسبتا طولانی با چشم اندازهای افسون کننده ای از جاذبه های تاریخی و طبیعی منطقه مرزی ارس آکنده است.
«نمنق» که آمیزه ای از زیبایی های جنگل، مرتع و کوهستان وحشی است.


نظرات شما