دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۵

اقتصادی

خیز اردبیل برای صادرات به بازار ۴۰۰ میلیونی روسیه

خیز اردبیل برای صادرات به بازار ۴۰۰ میلیونی روسیه
پیام آذری - استاندار اردبیل گفت: راهبرد استان حرکت از خام‌فروشی به سمت تولید محصولات دارای ارزش افزوده است و باید از ظرفیت مرزی استان برای دسترسی به بازار حدود ۴۰۰ میلیون نفری روسیه و کشورهای قفقاز استفاده کرد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار اردبیل گفت: راهبرد استان حرکت از خام‌فروشی به سمت تولید محصولات دارای ارزش افزوده است و باید از ظرفیت مرزی استان برای دسترسی به بازار حدود ۴۰۰ میلیون نفری روسیه و کشورهای قفقاز استفاده کرد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل در همایش تخصصی بررسی ظرفیت‌های فناوری پرتودهی در بخش کشاورزی و صنایع غذایی، با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه استان در حوزه کشاورزی، اظهار کرد: فناوری پرتودهی می‌تواند در افزایش ماندگاری محصولات، جلوگیری از خام‌فروشی و توسعه صادرات و ارزش افزوده بخش کشاورزی نقش مؤثری داشته باشد.
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۸۰۰ هزار تن سیب‌زمینی در اردبیل تولید می‌شود، افزود: راهبرد استان حرکت از خام‌فروشی به سمت تولید محصولات دارای ارزش افزوده است و باید از ظرفیت مرزی استان برای دسترسی به بازار حدود ۴۰۰ میلیون نفری روسیه و کشور‌های قفقاز استفاده کرد.
استاندار اردبیل با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان طرح در حوزه‌های شیلات، گلخانه‌ای و دامپروری طی هفته دولت، گفت: رویکرد مدیریت استان حرکت به سمت تولید محصولات دانش‌بنیان و دارای ارزش افزوده بالاست.
وی همچنین بر توسعه زیرساخت‌های صادراتی تأکید کرد و گفت: ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی با ماندگاری بالا باید مورد توجه قرار گیرد و فناوری پرتودهی می‌تواند در این زمینه ظرفیت مهمی برای استان ایجاد کند.
امامی یگانه معرفی مناسب محصولات پرتودهی‌شده به مردم را ضروری دانست و افزود: ظرفیت‌ها و کاربرد‌های این فناوری باید برای جامعه تبیین شود تا زمینه استفاده گسترده‌تر از آن در بخش‌های مختلف فراهم شود.
وی در پایان بر افزایش ظرفیت مرکز پرتودهی استان تأکید کرد و گفت: این ظرفیت باید در راستای پشتیبانی از تولید، افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی، جلوگیری از خام‌فروشی و تقویت صادرات استان توسعه یابد.


نظرات شما