پیام آذری

آخرين مطالب

10 فناوری برتر در استان اردبیل فعال است گفتگو

10 فناوری برتر در استان اردبیل فعال است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل- رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت:10 فناوری برتر در زمینه‌های مختلف در این استان فعال بوده و برای تکمیل و به نتیجه رسیدن آنها تلاش می‌شود.

حبیب ابراهیم‌پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تولید محصولات زیستی زهر عقرب و مشتقات آن، طراحی و ساخت دستگاه مولتی ورتکس، بتن غلتکی با استفاده از لجن فاضلاب شهری برای روسازی جاده‌ها ، طراحی و ساخت دستگاه چاپ تیوب اسکرین پرینتر ، ساخت دستگاه بوجاری دو بار سرند، طراحی و ساخت دستگاه کاهش درد تزریق بدون بی حسی و بر اساس نظریه "کنترل دروازه درد"، طراحی کفش میخی مخصوص پیشگیری از آسیب های ورزشی ورزشکاران رشته دو و میدانی، بومی‌سازی کشت نشایی گیاه دارویی گل گاوزبان در ارتفاع 2300 متری از سطح آب‌های آزاد، طراحی نرم‌افزار و گجت ارزیابی ناباروری مردان بر پایه الگوریتم بینایی ماشین، طراحی سیستم هوشمند هشداردهنده فیدرها و سلول‌های محیط کار از جمله فناوری‌های برتر در این استان می باشند.
وی با بیان اینکه هفت رویدادهای کارآفرینی در حوزه ورزش، کشاورزی، ‌گردشگری، صنعت، خدمات و نوآوری‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی در این استان برگزار می‌شود، بیان کرد: پارک علم و فناوری در سالجاری تلاش می‌کند تا با همکاری دستگاه‌های مختلف در حوزه‌هایی که ظرفیت استان زمینه اشتغال و تحول اقتصادی را فراهم می‌آورد، رویدادهایی را برگزار کند تا علاقمندان بتوانند از این رویدادها و کارگاه‌های تشکیل شده و فراخوان ایده‌ها جذب بازار کار شوند.
وی ادامه داد: در سال جدید سعی می شود تا در مسیر فعالیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور حمایت‌های لازم را انجام داده و به نوعی رفع موانع اداری، بانکی، بیمه‌ای و مالیاتی هم تحقق یابد.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان مورد توجه دولت قرار گرفته و بر این اساس 300میلیارد ریال اعتبار برای توسعه فعالیت و تامین زیرساخت پارک فناوری استان اختصاص یافته است.
ابراهیم‌پور افزود: این اعتبارات در جهت پشتیبانی از طرح‌های اجرایی و زیرساختی پارک هزینه می‌شود و با توسعه فعالیت‌ها بستر رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور استان بیش از قبل فراهم خواهد شد.
وی اظهارکرد: پارک علم و فناوری استان در مرحله تحکیم تعامل خود با جامعه و دانشگاه‌ها است و علاوه بر برنامه‌های کوتاه مدت متناسب با نیاز روز جامعه، برنامه‌های بلند مدت را نیز در دستور کار دارد تا بتواند به جایگاه مناسبی در بین پارک استان‌ها دست یابد.
ابراهیم‌پور گفت: از 36 شرکت فعال دانش‌بنیان در استان هفت شرکت در حوزه ماشین‌آلات و خودرو ، هشت شرکت در حوزه برق و الکترونیک ، هفت شرکت در حوزه فناوری اطلاعات ، هشت شرکت پزشکی و شیمی ، پنج شرکت در بخش کشاورزی و گیاهان دارویی و یک شرکت در حوزه خدمات تجاری‌سازی مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به افزایش 80 درصدی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان در سال‌های اخیر افزود: تا اوایل سال گذشته 20 شرکت فعال دانش‌بنیان در استان وجود داشت که این تعداد اکنون به 36 شرکت رسیده است و تلاش بر این است محصولات تولیدی این شرکت‌ها تجاری‌سازی شود.
پارک‌های علم و فناوری به عنوان یکی از مهم‌ترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانش‌بنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاه‌ها و سایر موسسه‌های پژوهشی به فعالیت‌های فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسه‌های متکی بر فناوری است.
برچسب‌ها
رونق تولید مقام معظم رهبری اشتغال زایی اردبیل پارک علم و فناوری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/351515/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کدام مواد غذایی ترک سیگار را سخت‌تر می‌کنند؟

تعطیلات فشرده برای خارجی‌های پرسپولیس؛ پروازهای سریع بعد از پیروزی

اگر زلزله بم و اردبیل و طبس در پایتخت رخ دهد چه خواهد شد؟ سناریوهای آخرالزمانی تهران

رهبر انقلاب: موج گسترش شعر بین جوانان امیدوار کننده است

دور خیز استقلال و تراکتور برای میانه و صدر جدول

آذربایجان غربی پیشانی جمهوری اسلامی است

25درصد ترانزیت کشور از پایانه‌های آذربایجان‌غربی است/ کمبود تجهیزات امدادی مدیریت می‌شود

سفر در زمان؛ «بیک ایمانوردی» در یک فرودگاه در آمریکا؛ اواخر دهه 70

فعالیت پنج کتابخانه آذربایجان غربی در ایام تعطیلات نوروز

بهره‌برداری از 61 کیلومتر بزرگراه در آذربایجان غربی

سارقان احشام به 60 میلیارد ریال سرقت اعتراف کردند

عکس| دیدار 2 اسطوره ایران و اردبیل در آخرین روزهای…

عکس| دیدار 2 اسطوره ایران و اردبیل در آخرین روزهای سال

برگزاری دیدار دیدار شاعران با رهبر انقلاب

نظر آیت الله خامنه ای درباره حکم باطل کردن روزه در صورت بی‌اطلاعی از احکام

ضرورت آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران در شرایط جدید

سردار سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

کیم کارداشیان در آستانه ازدواج چهارم

مجمع تشخیص مصلحت سال آینده پالرمو و CFT را بررسی می‌کند/ FATF در دستور کار نیست

پزشکیان: ترامپ و کشورهای اروپایی شاید بتوانند من را بزنند اما مردم ما را نمی‌توانند بزنند

قیمت نقره امروز شنبه 25 اسفند 1403

دستگیری سارقان 60 میلیارد ریالی احشام در پارس‌آباد

واکنش کنفدراسیون بوکس آسیا به برگزاری تورنمنت پوریای ولی

کاراجرایی شهرک صنعتی، تخصصی مس سال آینده آغاز می‌شود

واکنش ها به حذف نام شهید رحمتی در افتتاح آزادراه مراغه - هشترود

برگزاری جلسه سیاستگذاری و برنامه ریزی روز جهانی قدس با حضور امام جمعه تبریز

مالک تلگرام سرانجام با حکم دادگاه پاریس را ترک کرد

متفکر آزاد: شهید مالک رحمتی در دل مردم جای دارد /لزوم برخورد جدی با عواملی که در مراسم افتتاح بزرگراه مراغه هشترود کج‌سلیقگی کردند+فیلم

یونایتدها رسم رفاقت را به جا آوردند: تبریک به رشفورد

وضعیت کنونی تبریز با شأن مردم فاصله دارد/ پیش بینی جذب 4000 میلیارد تومان سرمایه گذاری

رسانه غربی: دوروف "موسس تلگرام" فرانسه را ترک کرد

خبرگزاری فرانسه: «دوروف» فرانسه را ترک کرد

پاول دوروف فرانسه را ترک کرد

تا سه نشه، بازی نشه!

دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با امام خامنه‌ای

موسس تلگرام آزاد شد و از فرانسه رفت

تصاویر/ مراسم گرامیداشت شهدای عملیات بدر و خیبر در تبریز

رهبر انقلاب با شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی دیدار کردند + تصاویر

هماهنگ‌کننده عقیدتی-سیاسی آذربایجان شرقی و اردبیل منصوب شد

منطقه ویژه مرزی مشترک با ترکیه راه‌اندازی می‌شود

آذربایجان قهرمان زیر 23 ساله‌های اروپا شد؛ قدرتنمایی دوباره روس‌ها با دشت طلایی

فرار متهم با مرگش پایان یافت

طرح راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه روی میز

28 دستگاه آذربایجان شرقی برای رزمایش نوروزی آماده می‌شوند

وزیر راه از راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه خبرداد

فرمانده سپاه: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت

تداوم جو نسبی پایدار در آذربایجان شرقی

فرمانده کل سپاه : به هر تهدیدی به کوبنده ترین شکل ممکن پاسخ می دهیم

کشف و جمع آوری 23 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است