پیام آذری

آخرين مطالب

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل:

رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها در مهندسی افکار عمومی دو بال مکمل هستند اجتماعي

رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها در مهندسی افکار عمومی دو بال مکمل هستند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایسنا/اردبیل دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل گفت: روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها در شرایط کنونی و در مهندسی افکار عمومی دو بال مکمل به حساب می‌آیند.

غلامحسین غاربی در گرامیداشت 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در اردبیل اظهار کرد: ارتقا جایگاه روابط عمومی‌ها با تلاش شبانه‌روزی فعالان این عرصه در اولویت و نگاه ویژه و خطیر قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی که با پیچیدگی کار اطلاع‌رسانی و رسانه‌ها روبه‌رو هستیم، روابط عمومی‌ها باید دو بعد هنری و علمی را با هم تلفیق کرده و زمینه رشد و بالندگی هنر هشتم را در عمل به وجود آورند.
دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل ضرورت عبور و گذر از نگاه سنتی به روابط عمومی‌ها را بیشتر با رویکرد اطلاع‌رسانی محیطی یادآور شد و گفت: در حال حاضر روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها در مهندسی افکار عمومی دو بال مکمل و اساسی هستند.
غاربی افزود: این مجموعه‌های تأثیرگذار در سیاست‌گذاری‌های کلان در دستگاه‌های اجرایی در حقیقت نقش مشاور را برای رؤسای دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها بازی می‌کنند و انتظار می‌رود در این شرایط گذر از حالت سنتی به روابط عمومی مدرن و علمی همراهی‌ها و پشتیبانی‌های همه‌جانبه مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز شاهد باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در جوامع توسعه یافته این اصل که روابط عمومی‌ها محور توسعه محسوب می‌شوند، مورد توجه و پذیرش قرار گرفته و بر همین مبنا برنامه‌های توسعه‌ای مهم در همه زمینه‌ها مورد توجه و دقت نظر است.
غاربی به شکل‌گیری روابط عمومی‌ها از دهه 30 و با فعالیت روابط عمومی در شرکت نفت آبادان اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر با راه‌اندازی رشته اختصاصی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های مختلف عرصه روابط عمومی و اطلاع‌رسانی به یک عرصه علمی و تحول‌آفرین تبدیل شده است.
مدیر روابط عمومی استانداری اردبیل به شکل‌گیری شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها در کمک به شورای اطلاع‌رسانی دولت در تقویت امر اطلاع‌رسانی از فعالیت‌های انجام شده اشاره کرد و گفت: این شورا در استان اردبیل به ریاست استاندار اردبیل و دبیری مدیر روابط عمومی استانداری اردبیل فعالیت خود را آغاز کرده و اعضای آن روابط عمومی تمامی دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها هستند که هر دو سال یک بار انتخابات آنها برگزار می‌شود تا چهار عضو هیئت رئیسه و یک بازرس انتخاب شود.
وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: در 27 اردیبهشت سال گذشته انتخابات شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان برگزار و ترکیب اعضای هیئت رئیسه مشخص شده و هم اکنون نیز شاهد فعالیت و برنامه‌ریزی این مجموعه هستیم.
غاربی به شرایط کرونایی اشاره کرد و افزود: هر چند پیش‌بینی می‌شد با شرایط کرونایی محدودیتی را در فعالیت روابط عمومی‌ها شاهد باشیم اما جهادگران این عرصه با حضور در میدان سعی کردند تا در شرایط سخت کرونایی در حوزه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم نقش خطیری را ایفا کرده و بتوانند به توانمندی کمیته اطلاع‌رسانی ستاد کرونا که اعضای آن صدا و سیما، دانشگاه علوم‌ پزشکی، سپاه، ارشاد و حوزه هنری است، کمک کنند.
وی اظهار کرد: با اطلاع‌رسانی این کمیته مردم نیز به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام جدی کردند و در سایه تلاش استاندار اردبیل و همه دستگاه‌های دخیل به ویژه اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی مهار کرونا را در پیک اول تا چهارم شاهد بودیم.
غاربی تصریح کرد: همکاران ما در روابط عمومی‌ها و اصحاب رسانه در حوزه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی در این شرایط کرونایی سنگ تمام گذاشتند و موفق شدیم در مهار پیک چهارم کرونا جز استان‌های موفق و پیشرو باشیم.
وی در ادامه سخنان خود به برگزاری جلسات غیرحضوری و مجازی ماهانه شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها و برگزاری دوره‌های تخصصی اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت جایگاه روابط عمومی‌ها، ما سعی کردیم با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی در یک فضای دوستانه و صمیمی کارها را به پیش برده و ایرادات و اشکالات احتمالی را نیز رفع کنیم.
قدردانی از جهاد دانشگاهی در ایجاد زیرساخت ارتباط روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها
دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل به سه محور فعالیت شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها در بخش آموزش، اطلاع‌رسانی و ارتقا جایگاه روابط عمومی‌ها به شکل علمی اشاره کرد و افزود: برای بهره‌مندی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی با مسائل روز علم ارتباطات و روابط عمومی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی به شکل غیرحضوری در یک سال گذشته مورد توجه قرار گرفت که جا دارد از مساعدت جهاد دانشگاهی استان اردبیل و ایجاد زیرساخت‌های لازم ارتباطی در این زمینه قدردانی کنیم.
غاربی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: روابط عمومی‌ اصل انکارناپذیر در تحول نظام اداری و پل ارتباطی بین مردم و دستگاه اجرایی هستند که در استان نیز با دید مثبت مدیران دستگاه‌های اجرایی بهترین کارکرد را در روابط عمومی‌های ادارات و دستگاه‌های اجرایی شاهد هستیم.
وی همراهی رسانه‌ها را با روابط عمومی‌ها در عرصه اطلاع‌رسانی یادآور شد و اضافه کرد: با توجه به گستردگی و تنوع فعالیت‌های رسانه‌ای از نشریات مکتوب گرفته تا خبرگزاری‌ها، کانال‌ها، شبکه‌های فضای مجازی و صدا و سیما از شرایط سنتی خارج شدیم و به سمت یک تحول جدی در این بخش در حال حرکت هستیم.
غاربی بیان کرد: بدون اغراق روابط عمومی دستگاه‌های مختلف اجرایی در یک سال گذشته حائز رتبه‌های برتر کشوری بودند و در ارزیابی اخیر 10 روابط عمومی ادارات کل و سازمان‌ها رتبه برتر کشوری را به دست آورده و روابط عمومی استانداری اردبیل نیز چهار مقام کشوری را کسب کرده است.
وی به روابط حسنه و تعاملی روابط عمومی‌ها با رسانه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در شرایط سخت تحریم و فشارهای مختلفی که در کشورمان وجود دارد، رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها در تعامل و همکاری مناسب سعی می‌کنند در بخش اطلاع‌رسانی و انعکاس عملکرد دولت موفق عمل کنند.
دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل هنر ارتباطات و مدیریتی در این بخش را در انعکاس صریح و سریع اخبار و رویدادها یادآور شد و اظهار کرد: ما انتظار داریم همکارانمان در رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی صادقانه، هنرمندانه و با سعه صدر انجام وظیفه کرده و از انتشار اخبار دروغ، کذب و ناامید کننده پرهیز کنند.
غاربی تصریح کرد: اکثر مدیران روابط عمومی دستگاه‌های مختلف استان متخصص و با سابقه در این عرصه هستند و ما در شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها هم قسم شدیم تا فضای نقد درست، علمی و صحیح را برای رسانه‌ها مهیا کرده و از شکل‌گیری فضای تخریب و تهدید جلوگیری کنیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/371309/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

بهترین کرم پودر برای پوست چرب

شناسایی سلول‌های پیر بدون نیاز به گرفتن نمونه خون

پنیر خوردن قبل خواب باعث دیدن کابوس می‌شود

تجمع باشکوه عزاداران حسینی در پارس‌آباد برگزار می‌شود

25 پروژه گردشگری در خلخال در حال اجراست

انتقاد تند عباس عبدی: به جای آنکه دنبال کشف عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای باشند مشغول ردصلاحیت‌ها بودند

ماجرای تیراندازی در گشت امنیتی همدان چه بود؟ | 2 نفر کشته شدند

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد

قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان

ولایت‌پذیری دانش‌آموزان در تبعیت از شهدای کربلا متبلور می‌شود

ملت ایران همواره قدردان ایثار و فداکاری شهدا خواهند بود

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

عاشورا می‌تواند محور وحدت تمام مسلمانان جهان باشد

رئیس دادگستری خلخال: راه‌اندازی خط دوم کارخانه نئوپان تسریع شود

فعالیت بیش از 2 هزار و 70واحد صنعتی در آذربایجان غربی

نظارت 25 تیم دامپزشکی بر ذبح دام نذری در اردبیل

تشییع پیکر شهید رضا جباری لقمان در شهرستان اهر

درگذشت مادر شهید دوران دفاع مقدس در یامچی

برنامه تعطیلی خدمات ناوگان متروی تبریز در تاسوعا و عاشورا

پیام مادر محمدحسین

رویکرد « آموزش نمونشی » به زودی در مرکز توانبخشی نوید عصر ارائه خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید در جمع کارکنان بیمه دی: واقعه عاشورا، ایستادگی حق علیه باطل است/ جمهوری اسلامی در طرف حقانیت است و در برابر ظلم ایستاده

«هفت دیگر» روانه بازار کتاب شد

بررسی عملکرد و برنامه های موسسه فرهنگی قرآن و عترت ارومیه

«قاصدک مهربانی» بر بام فرهنگسرا‌های ارومیه

پایش و نمونه‌برداری محیط زیستی از واحد‌های تولید دخانیات در ارومیه

اجرای طرح فرآوری معدن سیلیس شاهین‌دژ با سرمایه گذاری 660 میلیارد تومانی

افزایش سامانه‌های نظارت تصویری در جاده‌های آذربایجان‌غربی

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دادگستری آذربایجان غربی و اداره ورزش و جوانان

پایانه مرزی تمرچین مهیای میزبانی از زائران اربعین حسینی

اجرای طرح تعریض کمربندی منطقه آزاد ماکو

پویش «آب را دریابیم» در خلخال آغاز شد

اعلام تمهیدات ترافیکی اجتماع ضد صهیونی دستجات و هیئات تبریز

مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار هفدهم تیر ماه در تبریز برگزار می‌شود

اختصاص 31 هزار پروژه نهضت ملی مسکن در آذربایجان‌شرقی

پیش‌بینی بارش‌ پراکنده در نیمه شمالی آذربایجان شرقی

بازطراحی فضاهای کتابخانه‌ای گامی مؤثر در افزایش جذب مخاطب دارد

برگزاری آیین کلنگ‌زنی واحد فرآوری سیلیس در شهرستان شاهین‌دژ

آذربایجان‌غربی از استان‌های امن کشور برای سرمایه‌گذاری است

برگزاری سوگواره بصیرت عاشورایی در 17 بقعه متبرکه آذربایجان غربی

بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند اجرای پروژه بهسازی محور شاهین‌دژ

ایجاد شهرک های تخصصی معدن در آذربایجان غربی؛استخراج 600 هزار تن سیلیس

سیزدهمین سوگواره احلی من العسل در ارومیه برگزار شد

تشکیل 424 فقره پرونده برای واحدهای صنفی متخلف اردبیل

اطلاعیه برگزاری اجتماع ضد صهیونی هیئات در تبریز

پایش و نمونه‌برداری محیط زیستی از واحدهای تولید دخانیات در ارومیه

آغاز عملیات اجرایی طرح فرآوری معدن سیلیس در شاهیندژ