پیام آذری

آخرين مطالب

آلومینیوم اراک - تراکتور تبریز/ منصوریان و خطیبی خیلی زود به تیم های سابق رسیدند ورزشی

آلومینیوم اراک - تراکتور تبریز/ منصوریان و خطیبی خیلی زود به تیم های سابق رسیدند
  بزرگنمايي:

پیام آذری -

پیام آذری


از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال کشور تیم‌های آلومینیوم اراک و تراکتور تبریز چهارشنبه 29 اردیبهشت در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک به مصاف هم می‌روند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ چهار دیدار باقی مانده از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال کشور روزهای سه شنبه و چهار شنبه 28 و 29 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و آلومینیوم اراک در چارچوب این رقابت ها روز چهارشنبه از ساعت 19:35 در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک از تیم تراکتور تبریز میزبانی خواهد کرد.
آلومینیوم اراک در مرحله یک شانزدهم موفق شد تیم دسته اولی هوادار تهران را از پیش روی بردارد و تراکتور با انصراف تیم شهرداری بندر ماهشهر صعود بدون دردسری را به مرحله یک هشتم تجربه کرد و حالا این دو تیم در حالی به مصاف هم خواهند رفت که خیبر خرم آباد، ملوان، سپاهان و گل گهر پیش تر راهی مرحله یک هشتم نهایی شده اند.
آلومینیوم سازان و رسول خطیبی در حالی در این دیدار به هم رسیده اند که این مربی جوان در فصل گذشته مسابقات دسته اول و نیم فصل نخست لیگ بیستم با تحقق آروزی چندین ساله لیگ برتری شدن بهترین خاطرات فوتبالی را برای ورزش دوستان استان مرکزی رقم زده است هر چند جدایی یکباره وی و پیوستنش به تراکتور منجر به آزردگی هواداران اراکی و ایجاد بحران در تیم آلومینیوم شد که البته وضعیت این تیم با حضور علیرضا منصوریان روی نیمکت سبزپوشان سامان پیدا کرد.
منصوریان نیز در مقابل تیمی قرار خواهد گرفت که لیگ بیستم را با تکیه زدن بر نیمکت اش آغاز کرده بود اما در ادامه اختلافات وی با زنوزی مالک باشگاه بالا گرفت و دوره مربی گری علیمنصور در تراکتور خیلی زودتر از حد انتظار به پایان رسید.
اما تیم آلومینیوم اراک که از زمان حضور منصوریان روی نیمکت متحمل باخت نشده است در هفته های اخیر در شرایط ایده آلی به سر می برد، شاگردان منصوریان دو بازی گذشته خود در لیگ برتر را با دو برد ارزشمند پشت سر گذاشته اند و حالا در حالی با انگیزه ای مضاعف مقابل تراکتور قرار می گیرند که آخرین جدال رو در رو را با نتیجه یک بر صفر در تبریز برده اند.
در سوی دیگر میدان اما تیم تراکتور در حالی پا به میدان نبرد با آلومینیوم سازان می گذارد که حواشی داخلی در این باشگاه مقداری بالا گرفته و چند روزی است بحث اختلاف دو کاپیتان مطرح تراکتور یعنی مسعود شجاعی و اشکان دژاگه با رسول خطیبی در رسانه ها و محافل فوتبالی مطرح است، همچنین اخیراً اعتراضات بازیکنان این تیم نسبت به مسائل مالی و واکنش مسئولان و مالک باشگاه تراکتور از دیگر مشکلات تیم پرطرفدار تبریزی است.
هر چند خطیبی موفق شد با عملکرد خوب و البته چاشنی خوش اقبالی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به مرحله حذفی صعود کند اما نتایج وی با تراکتور در لیگ برتر هنوز باب میل هوادران این تیم نیست چراکه تراکتورسازان در چهار دیدار آخر لیگ برتری خود با کسب 3 تساوی و متحمل شدن یک شکست امتیازات زیادی را از دست داده اند و در کورس رقابت های بالای جدول قرار ندارند، اما با تفکراتی که از خطیبی می شناسیم تیم های این مربی همواره تهاجمی و خطرناک ظاهر می شوند.
از نکات جالب توجه این دیدار باز هم مقابل یکدیگر قرار گرفتن دو بازیکن سابق تیم استقلال در کسوت مربی گیری است، علیرضا منصوریان و رسول خطیبی که هر دو تجربه نشستن بر روی نیمکت تیم مقابل در فصل جاری را دارند اکنون در حالی به مصاف هم می روند که با توجه به شناخت نسبتاً خوبی که از تیم حریف دارند می توان گفت دیدار این دو تیم در جام حذفی جذابیت های خاص خود را خواهد داشت.
این مسابقه را «یاسر همرنگ» با دو کمک خود «علی میرزابیگی» و «رحیم حاجیلو» سوت خواهد زد همچنین «وحید صالحی» داور چهارم و «نادر جعفری» ناظر داوری این دیدار هستند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/371355/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار مرگبار در مراغه؛ خانه‌ای فرو ریخت، 7 نفر کشته و زخمی شدند

انفجار مرگبار در مراغه

سفر به ایام قدیم؛ موتور و ترک سواری فرح در کنار محمدرضا پهلوی در خیابان تهران

آیا جشن قهرمانی تراکتور در تبریز برگزار می‌شود؟ با اعلام فدراسیون، تصمیم نهایی دوشنبه!

مالک خیبر: رفتار چند نفر را به حساب یک استان ننویسید/ می‌گویند آنها که پیروانی را زدند با من مرتبط بودند، چطور هر اتفاقی را به من ربط می‌دهند؛ من دلجویی کردم!

رفتار چند نفر را به حساب یک استان ننویسید/ می‌گویند آنها که پیروانی را زدند با من مرتبط بودند، چطور هر اتفاقی را به من ربط می‌دهند؛ من دلجویی کردم!

تقویت همکاری‌های بین‌المللی و اقتصادی؛ دیدار مدیرعامل پتروشیمی تبریز با سفیر بلاروس

میگن «ترامپولین» برای سلامتی و شادابی کودک خوبه، بخرم یا نه؟

موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشور افزایش یافت

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است

پرواز بالگرد اورژانس برای نجات بیمار سکته مغزی در شهرستان اهر

وزش باد شدید و افزایش ابر طی 4 روز آینده در نواحی شرق و جنوب شرق کشور

وزیر آموزش و پرورش به استان آذربایجان شرقی سفر می‌کند

جان باختن چهار نفر بر اثر انفجار گاز در مراغه

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

واکنش تند علیپور به جشن قهرمانی تراکتور

امام جمعه اردبیل: واقعیت‌های تاریخی با امیال و اغراض سیاسی تغییر نمی کند

رگبار و رعدوبرق شدید 4 استان را فرا می‌گیرد

رگبار و رعدوبرق شدید در ا نتظار 4 استان

هشدار جدی هواشناسی به این استان ها/ رگبار و رعدوبرق شدید در راه است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

خواهرم ناخواسته سقط جنین کرد، عوارضش چیست؟

مالیات سیگار افزایش یافت + جزئیات

وزیر مشاور در امور خارجی عربستان وارد اسلام‌آباد شد

ساخت 200 هزار مسکن برای فرهنگیان منطقه آزاد ماکو در دستور کار دولت

قالیباف فرودگاه کلاله را به مقصد تهران ترک کرد

سازمان لیگ موافقت کرد/ استقلال خوزستان – تراکتور در تبریز

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!