پیام آذری

آخرين مطالب

پس از وعده عادلانه کردن قیمت‌ها توسط رئیسی، شکاف قیمت کوییک 13 برابر شد! اقتصادي

پس از وعده عادلانه کردن قیمت‌ها توسط رئیسی، شکاف قیمت کوییک 13 برابر شد!
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم دو ماه پیش از رسیدن به این مسند و در خرداد ماه 1400 گفت: خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود. این در حالی است که پس از وعده عادلانه کردن قیمت‌ها توسط وی، شکاف قیمت خودرویی همچون کوییک 13 برابر شد. به گزارش تجارت‌نیوز، ابراهیم رئیسی، در دوران نامزدی برای ریاست جمهوری دولت سیزدهم و پیش از آن‌که بر مسند فوق برسد، وعده‌های بسیاری در حوزه اجرایی داشت. غافل از آن‌که پس از چند ماه باید سکان هدایت قوه مجریه را به دست می‌گرفت و انتظار می‌رفت که حداقل بخشی از وعده‌های وی، فاز اجرایی به خود بگیرد. رئیسی در خرداد ماه 1400 و دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج شده و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود. وی در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم ذکر کرد و با تأکید بر لزوم برنامه ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست. اختلاف 468 میلیونی پژو پارس از کارخانه تا بازار با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودروی ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خرداد ماه 1400، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU5 از 146 میلیون تومان به 402 میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از 269 میلیون تومان به رقم باورنکردنی 870 میلیون تومان دست پیدا کرده است. مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال 1400 با قیمت 141 میلیون تومان از درب کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار 152 میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف 11 میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به 144 میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش 13 برابر آن طی تنها سه سال است. اختلاف قیمت فوق تقریباً در تمامی خودروهای داخلی دیده می‌شود و دلیل آن علاوه‌بر افزایش عجیب‌وغریب نرخ ارز، کنترل قیمت‌های درب کارخانه محصولات داخلی، خصوصاً برای دو شرکت ایران خودرو و سایپا است. کارت قرمز دولت رئیسی در صنعت خودرو دولت سیزدهم با ادعای فراوان وارد میدان شد و حداقل در بخش ساماندهی صنعت خودروسازی، یک کارت قرمز بزرگ نصیب خود کرد و این موضوع را می‌توان از استیضاح رضا فاطمی‌امین، وزیر سابق صمت متوجه شد. وی با وعده آزادسازی واردات خودرو و ساماندهی این بازار روی کار آمد و با گذشت دو سال، علاوه‌بر اینکه موفق به واردات حتی یک خودرو نشد، شرایط بازار خودرو نیز حادتر شد. عباس علی‌آبادی به عنوان وزیر دوم صمت از حدود یک سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، اما این مقام دولتی نیز موفق به واردات گسترده خودرو نشده است. علی‌آبادی از سوی دیگر وعده برقی‌سازی صنعت خودرو و ناوگان حمل‌ونقل کشور را داد که باز هم می‌توان سرعت لاک‌پشتی آن را متوجه شد.

ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم دو ماه پیش از رسیدن به این مسند و در خرداد ماه 1400 گفت: خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود. این در حالی است که پس از وعده عادلانه کردن قیمت‌ها توسط وی، شکاف قیمت خودرویی همچون کوییک 13 برابر شد.
به گزارش تجارت‌نیوز، ابراهیم رئیسی، در دوران نامزدی برای ریاست جمهوری دولت سیزدهم و پیش از آن‌که بر مسند فوق برسد، وعده‌های بسیاری در حوزه اجرایی داشت. غافل از آن‌که پس از چند ماه باید سکان هدایت قوه مجریه را به دست می‌گرفت و انتظار می‌رفت که حداقل بخشی از وعده‌های وی، فاز اجرایی به خود بگیرد.
رئیسی در خرداد ماه 1400 و دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج شده و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود. وی در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم ذکر کرد و با تأکید بر لزوم برنامه ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست.
اختلاف 468 میلیونی پژو پارس از کارخانه تا بازار
با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودروی ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خرداد ماه 1400، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU5 از 146 میلیون تومان به 402 میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از 269 میلیون تومان به رقم باورنکردنی 870 میلیون تومان دست پیدا کرده است.
مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال 1400 با قیمت 141 میلیون تومان از درب کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار 152 میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف 11 میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به 144 میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش 13 برابر آن طی تنها سه سال است.
اختلاف قیمت فوق تقریباً در تمامی خودروهای داخلی دیده می‌شود و دلیل آن علاوه‌بر افزایش عجیب‌وغریب نرخ ارز، کنترل قیمت‌های درب کارخانه محصولات داخلی، خصوصاً برای دو شرکت ایران خودرو و سایپا است.
کارت قرمز دولت رئیسی در صنعت خودرو
دولت سیزدهم با ادعای فراوان وارد میدان شد و حداقل در بخش ساماندهی صنعت خودروسازی، یک کارت قرمز بزرگ نصیب خود کرد و این موضوع را می‌توان از استیضاح رضا فاطمی‌امین، وزیر سابق صمت متوجه شد. وی با وعده آزادسازی واردات خودرو و ساماندهی این بازار روی کار آمد و با گذشت دو سال، علاوه‌بر اینکه موفق به واردات حتی یک خودرو نشد، شرایط بازار خودرو نیز حادتر شد.
عباس علی‌آبادی به عنوان وزیر دوم صمت از حدود یک سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، اما این مقام دولتی نیز موفق به واردات گسترده خودرو نشده است. علی‌آبادی از سوی دیگر وعده برقی‌سازی صنعت خودرو و ناوگان حمل‌ونقل کشور را داد که باز هم می‌توان سرعت لاک‌پشتی آن را متوجه شد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/675335/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا در استان اردبیل

امداد رسانی به 55 نفر حادثه دیده سیل و آب گرفتگی در خلخال

جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد

سود 1350 درصدی صندوق سهامی سرو!

12 کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد

آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟

بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند

ساخت 10 سازه هنری آجری در مراغه

بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران

فعالیت 5 هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی

رفع تصرف بیش از 2 هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

هشدار زرد رگبار باران و تند باد در آذربایجان غربی

اجرای طرح آبرسانی به 600 روستای آذربایجان غربی

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

اجرای طرح نور خواست عمومی است

خلیل خانزاده “سریال نون خ” به همراه دو پسر و همسرش/ تصاویر

خودروی حامل هرویین در مسیر ارومیه - تبریز به مقصد نرسید

بلایی که ورزش با آرایش بر سر پوست می‌آورد

171 فقره تصادف طی 72 ساعت در استان؛ 85 نفر مصدوم شدند

تشرف 855 زائر از استان اردبیل به حج تمتع

پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

آغاز مقاوم‌سازی 7500 واحد مسکن روستایی

تشرف 855 نفر زائر از استان اردبیل به حج تمتع

کشف 12 کیلوگرم هروئین در ارومیه

برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در 16 اردیبهشت

دستگیری قاتل فراری در مهاباد در کمتر از 12 ساعت

(تصاویر) طبیعت بهاری سد خاکی خونیق شهرستان اهر

تصادف 171 خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی

تغییر چهره بازیگر خردسال نقش «مژگان» سریال بچه مهندس بعد 6 سال/ تصاویر

مناسبت روز/ یکشنبه، 16 اردیبهشت‌ماه

کاهش نسبی دمای هوا از فردا در استان اردبیل

اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد

ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه

فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا در اردبیل

سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد

کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان

قاتل فراری در مهاباد در کمتر از 12 ساعت دستگیر شد

مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر

دستگیری 7نفر از اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز

صدایی که چهره خانم معلم را نگران می‌کرد

ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه 121 دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

مزاحمت ناموسی موجب قتل در شهرستان مهاباد شد

پربازدیدهای خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی

تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی از عصر فردا

◄ انتخاب راه مشترک برای موفقیت: همکاری حمل و نقلی ازبکستان و آذربایجان

وصول 84 میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی

رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی

رونمایی «بهروز پسر فهیمه» سریال پایتخت بعد 5 سال در 16 سالگی/ تصاویر

سحر قریشی در پشت صحنه مستند جدیدش در آمریکا/ عکس