پیام آذری

آخرين مطالب

مهندس اوحدی در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت:

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است سیاسی

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی  است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مهندس اوحدی در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت گفت: دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت که در آستانه سالگرد شهید رئیسی و همراهانش به منظور تکریم شهدای پرواز اردیبهشت و با حضور رئیس‌جمهور، خانواده شهدای خدمت، وزرا و معاونان دولت و رئیس قوه قضاییه، صبح یکشنبه 28 اردیبهشت در سالن اجلاس سران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام است و در این نظریه، میدان و دیپلماسی با هماهنگی منطقی، از یکدیگر پشتیبانی می‌کنند.
رییس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت ادامه داد: امروز این اجلاسیه به مقوله دیگری در نظام جمهوری اسلامی آراسته شده و آن مفهوم تجلیل از خدمت است. مراسم امسال شهدای خدمت با شعار «خادمان حرم ایران» برگزار می‌شود و این شعار با دیپلماسی مقاومت همسانی دارد، زیرا که بر اساس اعتقاد ما، دیپلمات‌های شجاع‌مان هم حافظان حرم ایران هستند. 
وی افزود: تعبیر (جمهوری اسلامی ایران، حرم است) نیز یادگار سردار شهید سلیمانی است که بسیار مورد توجه قرار گرفت.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ما همه تلاش خود را معطوف کردیم تا با بازخوانی دو مفهوم (خدمت و شهادت) این مراسم‌ را برگزار کنیم. خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
مهندس اوحدی اضافه کرد: بزرگداشت شهدای خدمت در تمام شهرها و روستاها با رویکرد مردمی برگزار شد و گروه‌های جهادی با یاد این شهدا خدمات خود را به مردم ارائه دادند. در نماز جمعه هفته گذشته نیز 3 هزار و 600 میز خدمت در سراسر کشور برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: حضور مردم در مراسم شهدای خدمت در میدان امام حسین(ع) تهران و سایر نقاط کشور، جلوه و تجلی دیگری از وفاداری مردم به خادمان خود بود. ما هم تلاش کردیم با فرهنگ سازی به دو مفهوم خدمت و شهادت بپردازیم و پیام‌های مهمی را از طریق تولیدات فرهنگی و هنری به جامعه منتقل کنیم تا این مفاهیم ارزشمند نسل به نسل منتقل شود و هفته خدمت در تقویم فرهنگی ایران نشانه قدرشناسی ملت به خادمان خود باشد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین رستمی، نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها طی سخنانی تاکید کرد: در زمانی که تلاش می‌شد با دوگانه جعلی بین مردم و مسئولان فاصله بیاندازند ما شهید رئیسی را دیدیم که خستگی ناپذیری و تواضع را به منصه ظهور رساند. شهید رئیسی همواره دغدغه‌مند موضوع مقاومت بود.
ادامه مراسم با حضور دکتر پزشکیان رئیس جمهور، محمد مخبر دستیار رهبر معظم انقلاب، امیر نصیرزاده وزیر دفاع، حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور از هشت خانواده شهیدان پرواز اردیبهشت تقدیر شد.
همچنین در این همایش پیام تصویری دبیرکل حزب الله لبنان نمایش داده شد و از شهدای جبهه‌ مقاومت با حضور فرزند سیدالشهداء مقاومت شهید سید حسن نصرالله و نمایندگان شهدا و خدمت گزاران این جبهه تجلیل شد.
جمیله علم‌الهدی، همسر رئیس‌جمهور شهید هم در سخنانی، تاکید کرد: از مسئولان دولت چهاردهم که جانشین مسئولان دولت سیزدهم هستند، به عنوان نماینده خانواده شهدا درخواست می‌کنیم قدرتمندانه و پیروزمندانه به استقلال جمهوری اسلامی فکر کنند.
حجت الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای هم طی سخنانی در همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت و بزرگداشت شهدای خدمت ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهدا و با طرح این سوال که چرا شهدا را گرامی می داریم؟ گفت: برای اینکه ببینیم که به چه هدفی شهید شدند و هدف و آرزو و راه آنها چه بود تا بتوانیم آن راه را ادامه دهیم. امروز می بینید که جریان استکبار و سلطه به خصوص سلطه غرب و در راس آنها آمریکای جنایتکار و ظالم و جانی و حامی جنایتکاران با استفاده ابزاری از قوانین بین المللی، جنایت‌های خود و حمایت های خود را از جانیان قانونی جلوه می دهند و به کسانی که از خانه و کاشانه و استقلال خود دفاع می‌کنند، حمله کرده و آنها و دفاعشان را نامشروع می‌دانند اما دفاع خود از جنایتکاران را مشروع جلوه می‌دهند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/825750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهتزار پرچم ایران توسط نایب قهرمان تکواندو دختران آسیا

قهرمانی دختران خراسان رضوی در کبدی جوانان کشور | افرا ورزش

گئورگی گولسیانی چرا ایران را ترک نکرد؟

توجه به نسل آینده رسانه‌ای در جشنواره ابوذر

تجلیل از داوطلبان سلامت و حامیان جوانی جمعیت در مراغه

نشست هم‌اندیشی به مناسبت پیام آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای به همایش صدسالگی حوزه و روز جهانی ارتباطات

در جشن قهرمانی تراکتور به ورزشگاه یادگار امام(ره) آسیب نرسید

تشکیل شبکه خبرنگاران محله‌محور در احیای امر به معروف و نهی از منکر

مردمی‌سازی رویکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر است

عشایر نماد اقتصاد و فرهنگ خودجوش‌ هستند

مصلای نماز جمعه‌ای که روزهای هفته مدرسه می‌شود

سکوت شهردار تبریز و احتمال دستگیری دومین عضو شورای شهر

آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان همراه با اعمال تغییرات احکام جدید از فردا

اردبیل میزبان 3 رویداد ورزشی مهم خواهد بود

عزل و نصب‌های سفارشی قابل قبول نیست

هشدار نماینده مجلس به دولت/ قبل از ورود مجلس به بررسی نابسامانی های هیئت دولت، خودتان برای ترمیم کابینه فکر کنید

از حضور در دورافتاده ترین مناطق کشور تا ایجاد شبکه های گسترده پیروان اهل بیت

بررسی مشکلات مساجد روستاهای اهر

برگزاری تور بین المللی دوچرخه‌سواری سواری در شبستر

اختصاص 900 میلیارد تومان برای خرید اتوبوس در تبریز

39 هزار میلیارد ریال برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز اختصاص یافت

افت سه پله‌ای رتبه علمی ایران در جهان/ چاپ مقاله بیش از 1000 دلار پول می‌خواهد، اساتید این توانمندی را ندارند

8 تیم خارجی در تور بین المللی دوچرخه سواری ایران- آذربایجان حضور دارند

مشکل کمبود آب آشامیدنی در شهرهای ربط و نلاس سردشت رفع می شود

اخطار رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به رانندگان خطرناک و حادثه ساز

لزوم پرداختن به اهمیت«واقعه غدیر» با جهاد تبیین؛غدیرعامل وحدت مسلمانان

125 ماینر غیرمجاز در آذربایجان‌غربی کشف شد

بازدید از موزه‌های آذربایجان‌ غربی امروز رایگان است

اعضای بدن سومین شهروند اردبیل در سال جاری به بیماران نیازمند اهدا شد

دادستان: بازار حاج یوسف اردبیل ناایمن است

موافقت مجلس با کلیات طرح ملی هوش مصنوعی/ نماینده مجلس: باید مشکل ناترازی و اعتراض نانوایی ها را با هوش مصنوعی حل کنیم

واکنش پزشکیان به صحبت‌های ترامپ: ما که یک عمر است تحریم هستیم چه کاری می‌خواهند کنند؟ ما را از تحریم و بمب نترسانید

تایید اولین آزمایش خون برای تشخیص بیماری آلزایمر

قاتل جوش صورت

کشف میکروب‌هایی که به سرعت کربن دی‌اکسید جذب می‌کنند

تدابیر عملی برای رفع مشکلات مساجد روستایی بستان آباد

تریبون تهران: صحنه‌گردانی ایران در میانه طوفان جهانی

محرومیت از تحصیل زمینه ساز آسیب

این تصمیم کارتال پرسپولیس را متحول کرد؟

رونمایی از کتاب حسابداری ویژه در بازار کار در بناب

طالبان در کنار هند و بر علیه اسلام آباد موضع گرفته است

دستگیری 5 هنجارشکن در نبرد با ناهنجاری‌ها!

نماهنگ «شهید خدمت» به یاد شهید آل هاشم منتشر شد

روایت خدمت شهید جمهور + فیلم

بی‌نیازی از دنیا مبنای دفاع از مظلوم و دیپلماسی مقاومت است

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است

دستگیری قاپ‌زن حرفه‌ای و کشف سرقت‌های 20 میلیاردی در تبریز

پیشنهاد مشاور وزیر امور خارجه برای میزبانی کیش از دور جدید گفت‌وگوهای ایرانی – عربی

آیت‌الله مهدوی: حوزه علمیه باید به نیازهای جدید پاسخ دهد

آغاز فروش فوری سایپا | سهند و اطلس را بدون قرعه کشی بخرید