پیام آذری

آخرين مطالب

معرفی 20 دانشمند برگزیده جایزه علامه طباطبایی سیاسی

معرفی 20 دانشمند برگزیده جایزه علامه طباطبایی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - - جایزه ملی علامه طباطبایی، جایزه‌ای است که از سوی بنیاد ملی نخبگان از سال 1390 به استادان ممتاز دانشگاه‌ها و پژوهشگران برجسته ایرانی اعطا می‌شود و تاکنون طی دو دوره در مجموع 72 تن مفتخر به دریافت این جایزه شده‌اند امشب نیز با حضور رییس جمهوری این جایزه به 20 نفر از استادان کشور اعطا شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
برگزیدگان این دوره از جوایز علامه طباطبایی به این شرح است:
عبدالله سلیمی دکتر عبدالله سلیمی استاد شیمی تجزیه در دانشگاه کردستان متولد 1346 دربانه است. دکتر سلیمی که جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا است عضو مدعو فرهنگستان علوم و عضو هیأت تحریریه 3 مجله معتبر بین المللی است و عناوین متعددی نظیر استاد نمونه کشوری پژوهشگر برتر کشوری، شیمیدان برتر انجمن شیمی ایران و برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی برگزیده فرهنگستان علوم پزشکی چندین بار محقق برتر در حوزه نانو فناوری برگزیده به عنوان سرآمد علمی توسط فدراسیون سرآمدان علمی و دریافت مدال علمی از یونسکو را در کارنامه دارد.
دکتر علیرضا مشفق استاد فیزیک در دانشگاه صنعتی شریف، متولد 1335 در دزفول است. دکتر مشفق که عنوان پژوهشگر برگزیده کشور استاد نمونه کشور، استاد ممتاز و پژوهشگر برتر کشوری را در کارنامه دارد.
این دانشمند پراستناد دانشگاه شریف از محققان برتر رشته علوم و فناوری نانو و مؤلف بیش از 180 مقاله معتبر در مجلات بین المللی است و تا کنون 6 بار جزو سرآمدان علمی کشور از سوی بنیاد ملی علم ایران برگزیده شده است. دکتر مشفق که عضو هیأت تحریریه در یکی از مجلات انجمن شیمی آمریکا و مؤسس انجمن خلا ایران و رییس دو دوره آن بوده است.
علی رمضانی دکتر علی رمضانی استاد شیمی آلی در دانشگاه زنجان متولد 1346 در زنجان است. دکتر رمضانی که جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا است عناوین متعددی نظیر پژوهشگر برگزیده کشوری، استاد نمونه کشوری، استاد برجسته شیمی در شاخه آلی، سرآمد علمی و برگزیده کشور و برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی را در کارنامه دارد. 
دکتر رمضانی که عنوان دانشمند بین المللی ISI را کسب کرده است، مؤلف بیش از 600 مقاله معتبر بین المللی 6 عنوان کتاب به زبان فارسی بیش از 20 عنوان فصل کتاب بین المللی بوده ضمن آنکه 15 اختراع را در کارنامه دارد و عضو هیأت تحریریه چند مجله معتبر بین المللی است.
دکتر محمد علی صحراییان دکتر صحراییان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص مغز و اعصاب متولد 1350 است. دکتر صحراییان که جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا و برگزیده جایزه رازی و عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی است.
دکتر صحراییان که نایب رییس انجمن‌ام اس ایران است، مؤلف صد‌ها مقاله معتبر بین المللی و یکی از دو نویسنده اصلی کتاب اطلس MRI ضایعات MS است که توسط Springer منتشر شده است.
عبدالله سلیمی دکتر عبدالله سلیمی استاد شیمی تجزیه در دانشگاه کردستان متولد 1346 دربانه است. دکتر سلیمی که جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا است عضو مدعو فرهنگستان علوم و عضو هیأت تحریریه 3 مجله معتبر بین المللی است و عناوین متعددی نظیر استاد نمونه کشوری، پژوهشگر برتر کشوری، شیمیدان برتر انجمن شیمی ایران و برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی را از آن خود کرده است.
وی همچنین برگزیده فرهنگستان علوم پزشکی است و چندین بار به عنوان محقق برتر در حوزه نانو فناوری برگزیده شد.
دکتر ژاله آموزگار دکتر ژاله آموزگار استاد بازنشسته فرهنگ و زبان‌های باستانی در دانشگاه تهران متولد 1318 است. دکتر آموزگار که شخصیت پیشکسوت برگزیده در جشنواره فارابی، عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی، عضو شورای عالی علمی مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی و عضو هیأت مشورتی انجمن ایران شناسی فرانسه در ایران است بیش از 13 کتاب 57 مقاله به زبان فارسی 7 مقاله به زبان انگلیسی را در فعالیت‌های پژوهشی خود دارد. 
دکتر آموزگار برگزیده جایزه نشان عالی دولت فرانسه و جایزه سرو ایرانی به پاس یک عمر تلاش علمی و فرهنگی و خدمت به بازشناسی آثار و نوشته‌های بازمانده از ایران کهن است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید مصطفی محقق داماد محقق داماد استاد حقوق در دانشگاه شهید بهشتی متولد 1324 در قم است. دکتر محقق داماد که برگزیده جشنواره بین المللی فارابی و استاد نمونه کشوری است عضو پیوسته و رییس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم است، مؤلف بالغ بر 40 کتاب و ده‌ها مقاله به زبان‌های انگلیسی عربی و فارسی در حوزه حقوق فقه و فلسفه است.
تألیفات ایشان تا کنون برگزیده سه کتاب سال و دو کتاب شایسته تقدیر شده است.
رضا شعبانی دکتر رضا شعبانی استاد بازنشسته تاریخ در دانشگاه شهید بهشتی متولد 1317 در صمغ آباد قزوین است. ایشان چهره ماندگار حوزه تاریخ و برجسته‌ترین متخصص تاریخ ایران در دوره افشاریه است.
دکتر شعبانی که سابقه چهار سال تدریس در دانشگاه کمبریج ترجمه و تألیف بالغ بر 43 کتاب و چاپ بیش کارنامه دارد. وی پایه گذار رشته‌های تاریخ و باستان شناسی است که 250 مقاله به زبان‌های فارسی فرانسه و انگلیسی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
محمد علی موحد دکتر محمد علی موحد چهره ماندگار ادبیات متولد 1302 است. دکتر موحد نویسنده آموزگار ادیب پژوهشگر حقوق دان و تاریخ دان برجسته ایرانی است دکتر موحد که جایزه بین المللی فارابی را نیز در کارنامه دارد. 
وی عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی و عضو شورای عالی علمی مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی است و تألیفات متعدد ایشان در حوزه‌های ادبیات تاریخ عرفان و حقوق چندین دوره برگزیده کتاب سال شده است.
دکتر موحد به عنوان سرآمد علمی توسط فدراسیون سرآمدان علمی انتخاب و موفق به دریافت مدال علمی از یونسکو شد.
طاهره کاغذ چی دکتر طاهره کاغذ چی استاد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر متولد 1325 در تهران است. دکتر کاغذچی چهره ماندگار حوزه مهندسی شیمی، استاد نمونه کشور عضو پیوسته گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم و جزو بهترین مؤلفان و مترجمان زن در رشته مهندسی کشور است.
دکتر کاغذچی که راه اندازی گروه صنایع غذایی و اولین دوره دکتری مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در کارنامه دارد، عضو انجمن شیمیدانان آمریکا، عضو انجمن نفت ایران و جز دانشمندان برتر زن آسیا است که با انتخاب انجمن آکادمی‌های علوم و مجامع علمی آسیا به این عنوان دست یافته است.
وی جز دانشمندان پراستناد علوم انسانی است که موفق به کسب مقام معلم نمونه شد.
دکتر پروین پرتوی پرتوی استاد شهرسازی در دانشگاه هنر ایران متولد 1335 در مهاباد است. دکتر پرتوی با تألیف و ترجمه 4 کتاب و بیش از 70 مقاله علمی از پژوهشگران دانشگاه هنر در دو سال متوالی پژوهشگر برگزیده دانشکده معماری و شهرسازی و برگزیده به عنوان شهرساز پیشکسوت در حوزه دانش نظری در مراسم بزرگداشت روز جهانی شهرساز از افتخارات ایشان است. 
دکتر پرتوی در زمینه برنامه ریزی و توسعه شهری پایدار و شناخت رابطه آن با اکوسیستم و تغییرات اقلیمی شهرسازی حساس به آب و پدیدارشناسی مکان صاحب نظر است.
رضا محمودی دکتر رضا محمودی استاد مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران و عضو فرهنگستان علوم، متولد سال 1332 در خمین است. ولی که پژوهشگر پر استناد یک درصد دنیا است، مولف صد‌ها مقاله معتبر علمی و عضو هیان تحریریه 4 مجله بین المللی است.
دکتر محمودی که استاد مدعو دانشگاه بریتیش کلمبیا و ونکوور کانادا است، برگزیده عناوینی نظیر پژوهشگر برگزیده کشور، پژوهشگر و مدرس برجسته دانشگاه تهران، استاد و پژوهشگر نمونه دانشگاه تهران و نویسنده بین المللی برجسته دانشگاه تهران است.
دکتر مصطفی گودرزی دکتر گودرزی طراح گرافیک نقاش مستندساز نویسنده و استاد هنر‌های تجسمی در دانشگاه تهران متولد 1339 در بروجرد است. دکتر گودرزی که عضو پیوسته و رئیس گروه هنر‌های تجسمی فرهنگستان هنر است در زمینه هنرشناسی تطبیقی و تحلیل و نقد آثار نقاشی صاحب نظر است و افتخاراتی نظیر دریافت دیپلم افتخار از نمایشگاه بین المللی گرافیک مسکو و دریافت چندین جایزه و لوح یادبود را در کارنامه دارد. دکتر گودرزی مؤسس و سردبیر چندین نشریه تخصصی و کتاب پژوهشی بوده و مؤلف تعدادی کتاب و مقاله است.
سید محمد علی رضوی دکتر سید محمد علی رضوی استاد علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، متولد 1346 در لشت نشاء گیلان است. دکتر رضوی جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا است که مؤلف صد‌ها مقاله معتبر بین المللی و چندین کتاب از ناشران داخلی و بین المللی معتبر است و عناوینی نظیر استاد نمونه کشوری و پژوهشگر برگزیده کشوری را در کارنامه دارد.
دکتر رضوی که دارای کرسی پژوهشی از بنیاد علم ایران است. عضو هیأت تحریریه چندین مجله معتبر داخلی و بین المللی است. دکت صند کاغ نمو فرد در ان ش انه ج اک د یزد. من کت ت بر طق ع بر ست ه و‌ها صدیقه نبیان حمیدرضا ربیعی دکتر صدیقه نبیان استاد دامپزشکی دانشگاه تهران متولد 1339 در تهران است.
حسن بیورانی دکتر بیورانی استاد مهندسی برق و مدیر مرکز پژوهشی ریز شبکه و شبکه‌های هوشمند الکتریکی در دانشگاه کردستان متولد 1346 در بانه است. دکتر بیورانی که جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد دنیا است، از معدود دانشمندان ایرانی است که به عنوان عضو برجسته IEEE Fellow برگزیده شده است. این درجه عالی‌ترین درجه علمی این مؤسسه است که حاصل دو دهه فعالیت ایشان در زمینه کنترل ریزشبکه‌ها چاپ صد‌ها مقاله و کتاب معتبر بین المللی است.
دکتر بیورانی همچنین به عنوان استاد نمونه کشوری استاد برجسته مهندسی برق و استاد پیشکسوت پژوهشی کشور شناخته شده است.
دکتر صدیقه نبیان دکتر نبیان استاد دامپزشکی دانشگاه تهران و متولد سال 1339 در تهران است. دکتر نبیان دبیر یکی از کمیته‌های انجمن علمی انگل شناسی، عضو انجمن علمی زنبور عسل، سردبیر مجله علوم و فنون زنبور عسل، عضو هیأت تحریریه مجله طب دامی ایران و عضو کمیته فنی بهداشت و بیماری‌های زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان دامپزشکی است.
دکتر نبیان پژوهشگر برگزیده کشوری در بخش پژوهشگران ارتباط با صنعت است و مؤلف 3 کتاب و بیش از 80 مقاله معتبر بین المللی و داخلی و مترجم 2 کتاب است.
دکتر حمیدرضا ربیعی استاد مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف متولد 1340 در تهران است. دکتر ربیعی که مؤلف صد‌ها مقاله معتبر بین المللی است. کارشناس ارشد شرکت Intel استاد معین برق و کامپیوتر دانشگاه‌های PSU OSU, OGI در آمریکا و UNB در کانادا و محقق ارشد شرکت AT & Bell Labs Lucent امریکا است. دکتر ربیعی که عناوینی نظیر استاد نمونه کشوری و پژوهشگر برگزیده کشوری را در کارنامه دارد عضو وابسته فرهنگستان علوم مؤسس و رئیس مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف و مؤسس و مدیر آزمایشگاه رسانه‌های دیجیتال دانشگاه صنعتی شریف است.
نضال صراف زادگان دکتر نضال صراف زادگان استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و استاد وابسته دانشگاه - British Co lumbia متولد 1340 است. دکتر صراف زادگان که جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا است، مؤلف بیش از 750 مقاله معتبر بین المللی و 16 کتاب در زمینه پیشگیری مدیریت و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی ترویج زندگی سالم و بازتوانی بیماران قلبی است و در بیش از 80 گردهمایی بین المللی به عنوان سخنران شرکت داشته است. ایشان که عناوینی نظیر برنده جایزه بین المللی از سازمان جهانی بهداشت و پژوهشگر برتر کشوری را در کارنامه دارد مؤسس و رئیس پژوهشکده قلب و عروق اصفهان است.
دکتر علی منتظری دکتر منتظری استاد پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی و متخصص اپیدمیولوژی متولد 1337 در قم است. دکتر منتظری که جزو پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا و مؤلف صد‌ها مقاله معتبر علمی است از پژوهشگران برجسته و مؤثر ملی و بین المللی در حوزه کیفیت زندگی وابسته به سلامت و روان سنجی ابزار‌های سنجش سلامت است و عناوینی نظیر پژوهشگر برگزیده کشوری و دو دوره برگزیده جشنواره رازی را در کارنامه دارد. دکتر منتظری مدیر مسئول و سردبیر دو ماهنامه پایش و عضو هیأت تحریریه چندین نشریه علمی پژوهشی کشور و چند نشریه بین المللی است.
دکتر فرشته معتمدی دکتر فرشته معتمدی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص فیزیولوژی و علوم اعصاب، متولد 1323 در بروجرد است. دکتر معتمدی که عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی و بنیان گذار رشته فیزیولوژی در کشور و مرکز تحقیقات علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است مؤلف بیش از 200 مقاله معتبر بین المللی و داخلی است و دارای نشان دولتی پژوهش از ریاست جمهوری و برگزیده چندین جشنواره پژوهشی است. دکتر معتمدی استاد مدعو دانشگاه UCL انگلستان است و ریاست فدراسیون انجمن‌های فیزیولوژی آسیایی و اقیانوسیه را در کارنامه خود دارد.
محمدرضا اختصاصی دکتر محمدرضا اختصاصی استاد منابع طبیعی دانشگاه یزد، متولد سال 1339 در یزد است. وی از بنیانگذاران انجمن علمی مدیریت کنترل مناطق بیابانی ایران و موسسع شرکت دانش بنیان ریزگرد است. طراحی و نظارت بر اجرای چندین پروژه بیانبارن زدایی و آبخیزداری در مناطق مختلف را بر عهده داشته است.
دکتر اختصاصی که مولف بالغ بر 6 کتاب و بیش از 100 مقاله علمی و پژوهشی و بین المللی است. وی همچنین عنوان دار استاد نمونه کشوری و پژوهشگر برتر کشوری بوده و همچنین ثبت سه اختراع را در حوزه فرسایش و کنترل ریزگرد‌ها در کارنامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/826503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشتازی آذربایجان‌ شرقی در صنایع غذایی با 16 پروژه پیشران

رکوردشکنی آذربایجان‌شرقی در تولید عسل

بی‌نیازی از دنیا مبنای دفاع از مظلوم و دیپلماسی مقاومت است

نماینده ولی فقیه در خوزستان: شهید رئیسی مدیریت تراز انقلاب اسلامی را به یادگار گذاشت

اعزام تیم ملی 3 نفره بسکتبال ایران به رقابت‌های انتخابی جام جهانی

معرفی 20 دانشمند برگزیده جایزه علامه طباطبایی

وقوع درگیری محدود در محوطه دانشگاه آزاد ارومیه/ تاکید رئیس دانشگاه بر برخورد قاطع با متخلفان

اجرای 880 فعالیت برای بزرگداشت سالروز فتح خرمشهر در آذربایجان ‌غربی

واژگونی خودرو در پیرانشهر 2 فوتی و 5 مصدوم بر جای گذاشت

تحفه پدر برای سفر آخرت پسر شهیدش آل هاشم

انتصاب 50 زن به عنوان «امام جماعت» در مساجد استان نینوا

نماینده مجلس: شمخانی و خانواده‌اش متهم به کاسبی تحریم هستند/ رئیس قوه قضاییه رسیدگی کند

اولین پیوند مثانه در جهان انجام شد

منتخبان مسابقات قلعه‌قوس دانشجویان پسر دانشگاه‌های استان اردبیل معرفی شدند

ورزش‌های دانشگاهی تبلور واقعی وفاق بین بخشی هستند

ضرورت استفاده از علم روز و پژوهش بوسیله هیات ورزش‌های دانشگاهی

واژگونی خودرو در پیرانشهر 2 فوتی و 5 مصدوم برجای گذاشت

بررسی «نقش پژوهش اجتماعی در روابط عمومی مدرن» در یک نشست

رهبر انقلاب: جمهوری اسلامی منتظر اجازه هیچ‌کس برای غنی‌سازی نیست

جودوکای نابینای آذربایجانی دید 10 از 10 داشت!

توسعه فعالیت‌های مرزی در اولویت استان آذربایجان غربی قرار دارد

ایران از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کند

دیدار مردمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد عامل کسب موفقیت است

تغییر سبک زندگی، بر کاهش میزان فرزندآوری اثر گذاشته است

اجرای 880 فعالیت برای بزرگداشت سالروز فتح خرمشهر در آذربایجان ‌غربی

خدمات 7 ساله شهید رئیسی در دیار باکری‌ها

برای مناسبتهای رسمی، روسریت رو پوشیده و شیک ببند

پروازهای رایمون روی آسمان کیش؛ برقراری پروازهای تهران–کیش

طلا گرمی چند شد؟ + قیمت سکه و طلا در بازار آزاد امروز سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404

برای 721 خانه خالی در استان اردبیل، 60 میلیارد ریال مالیات محاسبه شد

کاهش نرخ باروری در اردبیل به 1.4 درصد

رهبر انقلاب: حرف‌های آمریکایی‌ها درباره غنی‌سازی غلط زیادی است | به ملت خواهم گفت که هدف واقعی آنها چیست | در کشور کسی منتظر اجازه این و آن نیست

گزینه‌ جدید و احتمالی صادق محرمی پس از ترک دیناموزاگرب؛ دنبال پرسپولیس نگردید!

شوک در تبریز؛ اسکوچیچ در آستانه جدایی از تراکتور

افزایش مسافت تور دوچرخه سواری ایران-آذربایجان به 890 کیلومتر

برگزاری مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت در صالح‌آباد + عکس و فیلم

خدمت‌رسانی بی‌وقفه آبفا برای تأمین آب شرب و دفع بهداشتی فاضلاب در آذربایجان‌شرقی

تمرکز فعالیت‌های قرآنی فرهنگیان بر عمق‌بخشی تربیتی

رتبه‌های برتر دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان آذربایجان‌شرقی معرفی شدند

جمع آوری 192 میلیارد تومان زکات در آذربایجان شرقی

غرق شدن جوان 28 ساله در کانال آب پایاب سدخداآفرین در پارس آباد

برنامه‌ریزی برای تغییر ساختار معیشت عشایر بر پایه مطالعات جامع باشد

خردسال‌ترین اهداکننده عضو در استان اردبیل به ثبت رسید

دستگیری اراذل شناسنامه‌دار در پارس‌آباد

سیاست دولت توسعه روابط بر محور فعالیت مرزهای رسمی است

بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در روابط عمومی‌ها

مردم و شهید مردم در کلام امام خامنه ای

معنی اسم مهرسام (اسم های مشابه مهرسام)

400 تن از فرماندهان دفاع مقدس آذربایجان‌غربی تجلیل می‌شوند