پایان کار کلاهبردار 100 میلیارد ریالی مجازی در ملکان
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - فارس / فرمانده انتظامی شهرستان ملکان از شناسایی و دستگیری فردی که با ثبت آگهی و امیدوار نمودن به امور واهی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی بیش از 100 میلیارد ریال از شهروندان در سراسر کشور کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
عادل ولیزاده، فرمانده انتظامی شهرستان ملکان اظهار داشت: برابر رصد فضای مجازی و با اشراف اطلاعاتی، فردی که با تبلیغ در صفحه اینستاگرامی خود افراد مورد نظر خود را با امیداوار نمودن به امورات واهی فریب و مبالغ هنگفتی از آنان کلاهبرداری میکرد شناسایی شد.
بازار ![]()
وی افزود: ماموران با اشراف اطلاعاتی و با هماهنگی قضایی، متهم را طی یک عملیات منسجم و غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی دلالت دادند.
ولیزاده تصریح کرد: در بررسیهای تکمیلی مشخص شد متهم بیش از 100 میلیارد ریال از مالباختگان از سراسر کشور با ترغیب آنان به امور واهی از جمله بازگشت معشوق، مشکلگشایی خانوادگی و مالی و ... کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان ملکان در پایان خاطرنشان کرد: متهم در ابتدا منکر بزه ارتکابی شده ولی در ادامه تحقیقات پلیسی به جرم خود اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ملکان گفت: در اجرای دستور قضایی برای اطلاع رسانی به مالباختگان تصویر و مشخصات متهم به هویت پویا مستانه فرزند علی حسین ساکن استان آذربایجانشرقی شهرستان ملکان منتشر تا از افرادی که به این روش از آنها کلاهبرداری شده است به پلیس ملکان مراجعه کنند.
-
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱:۴۲
-
۳۷ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/828714/