بارندگی ها در آذربایجانغربی 30 درصد کاهش یافت
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - ارومیه - مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی گفت: در سال آبی جاری همچنان شاهد کاهش 30 درصدی نزولات آسمانی نسبت به سال آبی گذشته هستیم.
به گزارش خبرگزاری مهر ، مجید رستگاری در این زمینه با اشاره به اینکه برخی بارشهای رگباری در خرداد امسال نیز روند نزولی بارندگیها را تغییر نداده است، افزود: در سال آبی جاری تا نیمه خرداد ماه، شاهد بارش 279 میلیمتری در گستره آذربایجانغربی بودهایم، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال آبی گذشته به 397 میلی متر میرسید.
وی اضافه کرد: بارشهای امسال در سه حوضه زاب ، دریاچه ارومیه و رود ارس هم 527، 273 و 212 میلیمتر بود که به ترتیب 41، 27 و 29 درصد کمتر از سال آبی گذشته گزارش شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی میزان متوسط بارش طولانی مدت تا نیمه مرداد سال آبی در استان را 331 میلی متر اعلام کرد و یادآور شد: در مقایسه با این میزان، در سال جاری شاهد کاهش حدود 16 درصدی هستیم.
رستگاری با بیان اینکه میزان بارندگی نیمه نخست خردادماه امسال 705 میلیمتر بوده، اظهار کرد: این در حالی است که میزان بارش در مدت مشابه خرداد سال گذشته به 19 میلیمتر میرسید.
وی گفت: کاهش بارش خردادماه در حوضه زاب در جنوب استان بسیار بیشتر بوده و در این حوضه شاهد کاهش 94 درصدی در این بازه زمانی هستیم.
-
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷:۱۱
-
۱۰ بازديد
-
خبرگزاری مهر - غربی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/830015/