پیام آذری

آخرين مطالب

ثبت 70 میلیارد ریال تخلف صنفی در جنگ تحمیلی در اردبیل گفتگو

ثبت 70 میلیارد ریال تخلف صنفی در جنگ تحمیلی در اردبیل
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل-مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در جنگ 12 روزه به کشورمان، عده‌ای از فعالان صنفی با تخلفات مکرر به ارزش 70 میلیارد و 557 میلیون ریال برای مردم مشکلاتی به وجود آوردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود ایرانی شامگاه سه‌شنبه در جلسه تنظیم بازار در اردبیل، اظهار کرد: در 12 روز جنگ تحمیلی علیه کشورمان، در استان اردبیل رصد و پایش بازار برای حفظ آرامش و امنیت در عرصه اقتصادی انجام شد تا جلوی تخلفات در حوزه‌های مختلف صنفی گرفته شده و مردم با خیال راحت ارزاق مورد نیاز خود را تأمین کنند.
وی افزود: هر چند نوسانات بازار آرد و نان و برخی کالاهای اساسی را در این ایام شاهد بودیم اما با ورود بهنگام با تزریق کالاهای مورد نیاز و ضروری مردم، بخشی از دغدغه‌ها برطرف و صف‌های طولانی از بین رفت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل تصریح کرد: دلیل صف‌های طولانی نان در برخی از شهرها ورود مسافران و گردشگران از سایر مناطق بود که با تزریق آرد اضافی سعی شد تا تأمین نیاز نانوایان انجام شده و شرایط بهتر و آرامی را در عرضه نان شاهد باشیم.
ایرانی به بازرسی‌ها و رصد گسترده واحدهای صنفی در جلوگیری از تخلفات احتمالی نیز اشاره کرد و گفت: این کار با همکاری اتاق اصناف و سایر نهادها انجام شد تا با برنامه‌ریزی و منطقه‌بندی شهر در 2 شیفت صبح و عصر نظارت‌ها تشدید شده و جلوی تخلفات گرفته شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با وجود همه این برنامه‌ریزی‌های نظارتی و کنترلی، در بازرسی‌ها بیش از 2 هزار و 500 واحد صنفی مورد توجه و زیر ذره‌بین قرار گرفتند تا پیشگیری از تخلفات احتمالی در این واحدهای حساس و خطیر انجام شود.
ایرانی کنترل نرخ و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان را از موارد ضروری در این بازرسی‌ها اعلام کرد و یادآور شد: تلاش شد تا رعایت مقررات و کنترل قیمت‌ها در بازار انجام شده و از این امر اطمینان کامل حاصل شود.
وی اضافه کرد: با گزارش‌های مردمی سعی شد تا جلوی تخلفات در حوزه‌های مختلف گرفته شده و حتی متخلفان با دریافت تذکر از گران‌فروشی و یا کم‌فروشی خودداری کرده و در صورت تکرار با متخلفان نیز طبق مقررات و قوانین برخورد شد.
ایرانی بیان کرد: این گونه اقدامات به صورت مستمر ادامه داشته تا زمینه تعادل و شفافیت بیشتر در بازار نیز فراهم آید.
وی یادآور شد: از مجموع بازرسی‌های انجام شده از مراکز عرضه و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، شرکت‌های پخش و همچنین عمده فروش‌ها و انبارها تشکیل بیش از 425 پرونده را برای متخلفان شاهد بودیم.
ایرانی ارزش تخلف اقتصادی رخ داده در این واحدها را بالغ بر 70 میلیارد و 557 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: پرونده‌های تخلف صنفی به تعزیرات حکومتی ارسال شده تا هر چه سریع‌تر احکام قانونی صادر شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از هموطنان خواست تا در صورت مشاهده تخلفات اقتصادی و صنفی آن را از طریق سامانه یکپارچه 124 اطلاع دهند تا به محض دریافت گزارش، پیگیری‌های لازم در این زمینه در دستور کار قرار گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/833444/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 25 تن آرد خارج از شبکه توزیع در مراغه

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

بهترین کرم پودر برای پوست چرب

شناسایی سلول‌های پیر بدون نیاز به گرفتن نمونه خون

پنیر خوردن قبل خواب باعث دیدن کابوس می‌شود

تجمع باشکوه عزاداران حسینی در پارس‌آباد برگزار می‌شود

25 پروژه گردشگری در خلخال در حال اجراست

انتقاد تند عباس عبدی: به جای آنکه دنبال کشف عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای باشند مشغول ردصلاحیت‌ها بودند

ماجرای تیراندازی در گشت امنیتی همدان چه بود؟ | 2 نفر کشته شدند

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد

قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان

ولایت‌پذیری دانش‌آموزان در تبعیت از شهدای کربلا متبلور می‌شود

ملت ایران همواره قدردان ایثار و فداکاری شهدا خواهند بود

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

عاشورا می‌تواند محور وحدت تمام مسلمانان جهان باشد

رئیس دادگستری خلخال: راه‌اندازی خط دوم کارخانه نئوپان تسریع شود

فعالیت بیش از 2 هزار و 70واحد صنعتی در آذربایجان غربی

نظارت 25 تیم دامپزشکی بر ذبح دام نذری در اردبیل

تشییع پیکر شهید رضا جباری لقمان در شهرستان اهر

درگذشت مادر شهید دوران دفاع مقدس در یامچی

برنامه تعطیلی خدمات ناوگان متروی تبریز در تاسوعا و عاشورا

پیام مادر محمدحسین

رویکرد « آموزش نمونشی » به زودی در مرکز توانبخشی نوید عصر ارائه خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید در جمع کارکنان بیمه دی: واقعه عاشورا، ایستادگی حق علیه باطل است/ جمهوری اسلامی در طرف حقانیت است و در برابر ظلم ایستاده

«هفت دیگر» روانه بازار کتاب شد

بررسی عملکرد و برنامه های موسسه فرهنگی قرآن و عترت ارومیه

«قاصدک مهربانی» بر بام فرهنگسرا‌های ارومیه

پایش و نمونه‌برداری محیط زیستی از واحد‌های تولید دخانیات در ارومیه

اجرای طرح فرآوری معدن سیلیس شاهین‌دژ با سرمایه گذاری 660 میلیارد تومانی

افزایش سامانه‌های نظارت تصویری در جاده‌های آذربایجان‌غربی

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دادگستری آذربایجان غربی و اداره ورزش و جوانان

پایانه مرزی تمرچین مهیای میزبانی از زائران اربعین حسینی

اجرای طرح تعریض کمربندی منطقه آزاد ماکو

پویش «آب را دریابیم» در خلخال آغاز شد

اعلام تمهیدات ترافیکی اجتماع ضد صهیونی دستجات و هیئات تبریز

مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار هفدهم تیر ماه در تبریز برگزار می‌شود

اختصاص 31 هزار پروژه نهضت ملی مسکن در آذربایجان‌شرقی

پیش‌بینی بارش‌ پراکنده در نیمه شمالی آذربایجان شرقی

بازطراحی فضاهای کتابخانه‌ای گامی مؤثر در افزایش جذب مخاطب دارد

برگزاری آیین کلنگ‌زنی واحد فرآوری سیلیس در شهرستان شاهین‌دژ

آذربایجان‌غربی از استان‌های امن کشور برای سرمایه‌گذاری است

برگزاری سوگواره بصیرت عاشورایی در 17 بقعه متبرکه آذربایجان غربی

بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند اجرای پروژه بهسازی محور شاهین‌دژ

ایجاد شهرک های تخصصی معدن در آذربایجان غربی؛استخراج 600 هزار تن سیلیس

سیزدهمین سوگواره احلی من العسل در ارومیه برگزار شد

تشکیل 424 فقره پرونده برای واحدهای صنفی متخلف اردبیل

اطلاعیه برگزاری اجتماع ضد صهیونی هیئات در تبریز

پایش و نمونه‌برداری محیط زیستی از واحدهای تولید دخانیات در ارومیه