پیام آذری

آخرين مطالب

رئیس دادگستری خلخال: راه‌اندازی خط دوم کارخانه نئوپان تسریع شود سیاسی

رئیس دادگستری خلخال: راه‌اندازی خط دوم کارخانه نئوپان تسریع شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایرنا / رئیس دادگستری شهرستان خلخال بر لزوم تسریع در راه اندازی خط دوم کارخانه نئوپان خلخال تاکید کرد و گفت: هرگونه تاخیر در بهره‌برداری از خط دوم تولید کارخانه نئوپان به ضرر اقتصاد استان اردبیل است.
آرش جعفری روز چهارشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم خلخال که با موضوع حمایت از سرمایه‌گذاری برگزار شد، افزود: خلخال جزو شهرستان‌هایی است که دارای نرخ بیکاری بالا بوده و بیکار عدم وجود زمینه اشتغال برای افراد جویای کار روح و روان مردم را رنج می‌دهد.
بازار
رئیس دادگستری خلخال گفت: نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام سرمایه‌گذاری برای تولید زمینه را برای جلب نظر سرمایه‌گذاران این شهرستان را فراهم کرده و دستگاه قضایی نیز با تمام توان از سرمایه‌گذاران طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا حمایت می‌کند.
جعفری با اشاره به سرمایه‌گذاری 6 هزار میلیارد ریالی سرمایه‌گذار بخش خصوصی شرکت نئوپان خلخال و پیشرفت 95 درصدی خط دوم تولید این کارخانه افزود: انتظار از دستگاه‌های اجرایی شهرستان رفع موانع پیش روی سرمایه گذار این طرح در تامین مواد اولیه و حل مشکل مربوط پرداخت بدهی‌های معوقه انرژی‌های مصرفی، تامین سوخت جایگزین ، ارتقای سطح ایمنی کار و ارائه تسهیلات بانکی پیش بینی شده در قانون است.
وی با بیان اینکه تاکنون ریالی از تسهیلات بانکی ارزان قیمت مربوط به حمایت از تولید در اختیار این واحد تولیدی قرار داده نشده است، گفت: در حالی که 80 درصد از مواد اولیه مورد نیاز کارخانه نئوپان خلخال را هیزم تشکیل می‌دهد ولی وجود دلالان و واسطه‌ها موجب افزایش قیمت دو برابری مواد اولیه این کارخانه شده است.
دادستان عمومی و انقلاب خلخال نیز در این جلسه بر لزوم تلاش برای جلوگیری از هرگونه تاخیر در زمان بهره‌برداری از خط دوم تولید کارخانه نئوپان تاکید کرد.
مظفر رضایی گفت: هرگونه تاخیر در بهره‌برداری از خط دوم تولید کارخانه نئوپان به ضرر سرمایه‌گذار، مردم، کارکنان و کارگران کارخانه، شهرستان و در نتیجه اقتصاد استان اردبیل است.
نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه نرخ بیکاری خلخال را 21 درصد عنوان کرد و گفت: در حالی که سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی طرح‌های اشتغال زا در این شهرستان به سختی مجاب می‌شوند، متاسفانه هیچگونه زمینی از محل اراضی ملی برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در این شهرستان وجود ندارد.
وی با اشاره به آمادگی سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای راه‌اندازی کارخانه تولید کولر گازی در خلخال گفت: پس از گذشت ماه‌ها از اعلام آمادگی سرمایه‌گذار، عدم واگذاری زمین مورد نیاز موجب تاخیر در راه اندازی این واحد تولیدی شده است.
نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات طرح شده از سوی مدیرعامل کارخانه نئوپان خلخال به عنوان بزرگترین واحد تولیدی جنوب استان اردبیل اظهار کرد: انتظار از مسئولین اجرایی شهرستان تلاش برای جلوگیری از هرگونه وارد شدن آسیب و صدمه مالی به این واحد تولیدی و فراهم ساختن زمینه افتتاح و بهره‌برداری از خط دوم تولید این کارخانه تا هفته دولت امسال است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/833598/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

بهترین کرم پودر برای پوست چرب

شناسایی سلول‌های پیر بدون نیاز به گرفتن نمونه خون

پنیر خوردن قبل خواب باعث دیدن کابوس می‌شود

تجمع باشکوه عزاداران حسینی در پارس‌آباد برگزار می‌شود

25 پروژه گردشگری در خلخال در حال اجراست

انتقاد تند عباس عبدی: به جای آنکه دنبال کشف عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای باشند مشغول ردصلاحیت‌ها بودند

ماجرای تیراندازی در گشت امنیتی همدان چه بود؟ | 2 نفر کشته شدند

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد

قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان

ولایت‌پذیری دانش‌آموزان در تبعیت از شهدای کربلا متبلور می‌شود

ملت ایران همواره قدردان ایثار و فداکاری شهدا خواهند بود

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

عاشورا می‌تواند محور وحدت تمام مسلمانان جهان باشد

رئیس دادگستری خلخال: راه‌اندازی خط دوم کارخانه نئوپان تسریع شود

فعالیت بیش از 2 هزار و 70واحد صنعتی در آذربایجان غربی

نظارت 25 تیم دامپزشکی بر ذبح دام نذری در اردبیل

تشییع پیکر شهید رضا جباری لقمان در شهرستان اهر

درگذشت مادر شهید دوران دفاع مقدس در یامچی

برنامه تعطیلی خدمات ناوگان متروی تبریز در تاسوعا و عاشورا

پیام مادر محمدحسین

رویکرد « آموزش نمونشی » به زودی در مرکز توانبخشی نوید عصر ارائه خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید در جمع کارکنان بیمه دی: واقعه عاشورا، ایستادگی حق علیه باطل است/ جمهوری اسلامی در طرف حقانیت است و در برابر ظلم ایستاده

«هفت دیگر» روانه بازار کتاب شد

بررسی عملکرد و برنامه های موسسه فرهنگی قرآن و عترت ارومیه

«قاصدک مهربانی» بر بام فرهنگسرا‌های ارومیه

پایش و نمونه‌برداری محیط زیستی از واحد‌های تولید دخانیات در ارومیه

اجرای طرح فرآوری معدن سیلیس شاهین‌دژ با سرمایه گذاری 660 میلیارد تومانی

افزایش سامانه‌های نظارت تصویری در جاده‌های آذربایجان‌غربی

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دادگستری آذربایجان غربی و اداره ورزش و جوانان

پایانه مرزی تمرچین مهیای میزبانی از زائران اربعین حسینی

اجرای طرح تعریض کمربندی منطقه آزاد ماکو

پویش «آب را دریابیم» در خلخال آغاز شد

اعلام تمهیدات ترافیکی اجتماع ضد صهیونی دستجات و هیئات تبریز

مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار هفدهم تیر ماه در تبریز برگزار می‌شود

اختصاص 31 هزار پروژه نهضت ملی مسکن در آذربایجان‌شرقی

پیش‌بینی بارش‌ پراکنده در نیمه شمالی آذربایجان شرقی

بازطراحی فضاهای کتابخانه‌ای گامی مؤثر در افزایش جذب مخاطب دارد

برگزاری آیین کلنگ‌زنی واحد فرآوری سیلیس در شهرستان شاهین‌دژ

آذربایجان‌غربی از استان‌های امن کشور برای سرمایه‌گذاری است

برگزاری سوگواره بصیرت عاشورایی در 17 بقعه متبرکه آذربایجان غربی

بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند اجرای پروژه بهسازی محور شاهین‌دژ

ایجاد شهرک های تخصصی معدن در آذربایجان غربی؛استخراج 600 هزار تن سیلیس

سیزدهمین سوگواره احلی من العسل در ارومیه برگزار شد

تشکیل 424 فقره پرونده برای واحدهای صنفی متخلف اردبیل

اطلاعیه برگزاری اجتماع ضد صهیونی هیئات در تبریز

پایش و نمونه‌برداری محیط زیستی از واحدهای تولید دخانیات در ارومیه

آغاز عملیات اجرایی طرح فرآوری معدن سیلیس در شاهیندژ