پیام آذری

آخرين مطالب

تجلیل از شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی در آذربایجان‌شرقی اقتصادی

تجلیل از شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی در آذربایجان‌شرقی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فارس / مسئولان استانی با حضور در منازل شهدای دفاع مقدس و شهدای مقاومت، از ایثار و فداکاری آنان تجلیل کردند و بر پیوند مردم با ولایت و شهدا تأکید کردند.
یوسف پزشکیان، مشاور و دستیار رسانه‌ای رئیس دفتر رئیس‌جمهور با همراهی عبدالرزاق میراب، مشاور استاندار و مسؤول هماهنگی امور ایثارگران استانداری آذربایجان‌شرقی و اکبر سلمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با حضور در منزل تعدادی از شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی، با خانواده‌های این شهیدان دیدار و گفت‌وگو کردند.
بازار
در جریان این دیدارها، مقام والای شهید رضا محرمی، سرباز جان‌فشان پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مورد تجلیل قرار گرفت؛ مسوولان در این دیدارها همچنین با خانواده شهید بسیجی حامد خیراللهی، ابراز همدردی کردند.شهید محمدرضا امیرخانی، از کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دیگر شهیدی بود که در این دیدارها یاد و خاطره‌اش گرامی داشته شد؛ مسئولان همچنین با خانواده خلیل علیپور، از کارآفرینان خدوم صنعت کفش و از شهدای مظلوم این حادثه، دیدار و از روحیه مقاوم و انقلابی او تمجید کردند.
در میان شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه، دو کودک بی‌گناه، علیسان جباری و طاها بهروزی نیز بودند که در سنین کودکی، قربانی حملات ددمنشانه دشمن صهیونیستی شدند و به خیل شهیدان مظلوم پیوستند.مردم ایران هوشیارتر از همیشه در صحنه هستند مشاور استاندار و مسؤول هماهنگی امور ایثارگران استانداری آذربایجان‌شرقی در این دیدارها با اشاره به نقش‌آفرینی مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی، گفت: ملت ما نشان داده‌ که هر زمان دشمن بخواهد فتنه‌ای را طراحی و اجرا کند، مردم آگاه و بصیر ایران اسلامی با تمام توان در صحنه حاضر می‌شوند و صفوف وحدت و انسجام ملی را مستحکم‌تر از گذشته شکل می‌دهند.
عبدالرزاق میراب با بیان اینکه توطئه اخیر رژیم صهیونیستی با هدف ایجاد ناامنی و آشوب داخلی طراحی شده بود، افزود: دشمن با بهره‌گیری از جنگ شناختی، عملیات رسانه‌ای و فضاسازی‌های روانی تلاش داشت مردم را نسبت به نظام بدبین و وحدت ملی را خدشه‌دار کند، اما مردم با بصیرت، با شرکت در مراسم شهدا و حضور در صحنه، پاسخ محکمی به این توطئه دادند.
میراب تأکید کرد: آنچه امروز باعث شکست دشمن شده، پیوند عمیق مردم با ولایت فقیه و ایمان راسخ به راه شهداست. این ملت نه فراموش می‌کند و نه کوتاه می‌آید؛ امنیت، اقتدار و پیشرفت امروز کشور مرهون خون پاک شهیدان است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محافظت شربت سرفه از مغز در برابر زوال عقل

خانه‌های جوانان و نوجوانان احیا می‌شوند

رئیس جدید جهاد کشاورزی آذربایجان غربی معرفی شد

تجلیل از شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی در آذربایجان‌شرقی

ضرورت تعیین تکلیف پسماندهای ویژه و صنعتی نیروگاه حرارتی تبریز و سهند

جعفرزاده ایمن‌آبادی: نظام به این نتیجه رسیده که باید از تندروها عبور کند | آنها متوجه‌اند که به روزهای پایانی و مرگ خود نزدیک شده‌اند

3 فوتی و یک مصدوم در تصادف رانندگی جاده مشگین‌شهر – اهر

دختر 20 ساله مهابادی در رودخانه زاب سردشت غرق شد

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

فوت و فن تربیت فرزند؛ هفت نشانه که می‌گوید فرزند شما لوس است!

تکریم خانواده شهدای اقتدار ایران در ارومیه

تامین اعتبارات چهار طرح راهسازی آذربایجان‌غربی

ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه

لزوم تقویت مشارکت‌های اجتماعی جوانان با راه‌اندازی شبکه‌های تخصصی

حمزه زاده: تملک اراضی مجموعه تاریخی ربع رشیدی آغاز شده است

مقصودی: آرامش و حفظ وحدت باعث رسیدن به توسعه است

رحیمی:شبکه ایران یاران جوان در کشور توسعه می یابد

تکریم خانواده شهیداسماعیل پاشایی یکی از شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی درباروق

جانفشانی شهدا در راه امنیت، کرامت و استقلال ملت ایران

بازگشت مزرعه پرورش ماهیان سردآبی در اردبیل به چرخه تولید

آذربایجان غربی مهیای میزبانی از زائران اربعین حسینی

مصدومیت ده تن در سانحه رانندگی در سه‌راهی راژان ارومیه

ضرورت تسریع در روند مرمت حمام قپان شاهین‌دژ

پایش کیفی رودخانه شهرچای ارومیه

گازرسانی به روستاهای سلماس ؛ از شهریور ماه

هوش مصنوعی، زوج نابارور را پس از 18 سال صاحب فرزند کرد

شیر شتر شدت آسم را کاهش می‌دهد

آیا می‌توان خاطرات را پس از مرگ نگهداری کرد؟

پژوهش‌های باستان‌شناسی در تپه قپان شاهین‌دژ انجام شود

7900 میلیارد ریال برای تکمیل راه آهن اردبیل اختصاص یافت

تحویل یک بهله دلیجه زخمی به اداره محیط زیست سلماس

پاکسازی حاشیه رودخانه باراندوز ارومیه

تحویل یک دلیجه نابالغ به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارومیه

ارزیابی وضعیت زیست‌محیطی دشت سوتاو بوکان

دوره دوم پایش زیست‌محیطی واحد‌های آجرپزی منطقه دیدان شهرستان ارومیه

فردا؛ قطعی گاز در روستای انهر سفلی ارومیه

اجرای طرح توسعه تفریحی و گردشگری پارک استاد هژار مهاباد

اجرای طرح تفریحی زیپ‌لاین کوسج، طرحی نوآورانه در حوزه گردشگری ماکو

وحدت بین مردم رمز موفقیت ماست

مصدومیت 2 تن در سانحه رانندگی در محور اشنویه - ارومیه

100 تبعه غیرمجاز در تبریز جمع‌آوری شدند

ارزیابی ارقام محصولات زراعی دیم در پایگاه نوآوری در چالدران

برداشت بیش از 27 هزار تُن زردآلو در آذربایجان غربی

جمع آوری 100 تبعه غیرمجاز در تبریز

مربی جدید اسکوچیچ برای علیرضا بیرانوند

4821 واحد خون طی دهه اول محرم در آذربایجان شرقی اهدا شد

خرید 26 هزار تُن گندم در آذربایجان شرقی

پیدا شدن کوهنوردان گم شده تبریزی

امدادرسانی به 24 کوهنورد گرفتار در سبلان

نخستین محموله کولبری با رویه جدید در آذربایجان‌غربی ثبت سفارش شد