دستگیری سارق محتویات خودرو توسط پلیس میانه
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - میانه- فرمانده انتظامی میانه از دستگیری سارق محتویات داخل خودرو و کشف 7 فقره سرقت در عملیات ماموران پلیس شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت محتویات داخل خودرو در نقاط مختلفی از شهرستان، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.
سرهنگ رفیعی در ادامه گفت: مأموران با انجام تحقیقات فنی و پلیسی و با هماهنگی قضائی متهم را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی دلالت دادند.
وی تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیسی و مواجهه با ادله پلیس به 7 فقره سرقت اعتراف و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان از مردم خواست ضمن تجهیز خودرو خود به قفلهای مناسب و دزدگیر در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.
-
شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶:۲۹
-
۷ بازديد
-
خبرگزاری مهر - شرقی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834903/