پیام آذری

آخرين مطالب

دستیابی 3 تیم از دانش‌آموزان سمپادی استان آذربایجان شرقی به رتبه برتر کشوری در کارسوق حکمرانی داده محور فرهنگي

دستیابی 3 تیم از دانش‌آموزان سمپادی استان آذربایجان شرقی به رتبه برتر کشوری در کارسوق حکمرانی داده محور
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سه تیم از دانش‌آموزان سمپادی استان آذربایجان شرقی از مدارس علامه حلی اهر، ابن سینا سراب و شهید مدنی ناحیه 4 تبریز موفق به کسب رتبه برتر کشوری در کارسوق حکمرانی داده محور شدند.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، تیم‌های پایه دهم دبیرستان استعدادهای درخشان علامه حلی اهر، پایه نهم دبیرستان استعدادهای درخشان ابن سینا سراب و پایه نهم دبیرستان استعدادهای درخشان شهیدمدنی ناحیه 4 تبریز در اولین کارسوق کشوری حکمرانی داده محور که با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی وسازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان باهدف شناسایی، پرورش و هدایت استعدادهای برتر دانش‌آموزی به سوی رشته‌های اولویت دار علم و فناوری و آشنایی با مفاهیم حکمرانی داده محور به میزبانی استان قزوین برگزارشد، موفق به کسب رتبه کشکری شدند.
تیم علامه حلی اهر متشکل از دانش‌آموزان پویا آصفی، رادین شیخ‌الاسلامی، ایلیا دروگری، طاها قلی‌پور، محمد امین رمضان‌پور و پارسا قدرتی، طرحی را تحت عنوان "تاثیر افزایش 2_2 نسبت دانش‌آموز به معلم در کیفیت تدریس، مواردی مانند فشار کاری معلمان، زمان اختصاصی به هر دانش‌آموز و یادگیری" در این کارسوق ارائه دادند.
همچنین طرح ارائه شده توسط تیم دبیرستان این سینا سراب نیز تحت عنوان "وابستگی 4_4 سوخت فسیلی و مقاومت در برابر انتقال به انرژی‌های پاک مواردی همچون حلقه‌های بازخوردی بین درآمدهای نفتی سیاست‌های حمایت از سو7ت ارزان و کندی توسعه انرژی‌های تجربه‌پذیر" و اعضای تیم متشکل از دانش‌آموزان، محمد مبین آسیابی، متین داداشی نسب، سینا موسوی، محمد پارسا جعفری، عرفان فرهنگ‌نیا و مهدی صلحی بود. پویان نوبهار، سید رسول قریشی، آرین فلکی بیرامی، محمد صفر علی زاده، آرتین زینی نژاد نیز از دبیرستان شهید مدنی ناحیه 4 تبریز، طرح "مهاجرت 1_4 روستا به شهر و تاثیر بر اشتغال شهری، مواردی مانند حلقه‌های مهاجرت بیکاری و توسعه خدمات شهری در این کارسوق ارائه دادند.
گفتنی است؛ در این کارسوق 33 تیم برتر کشوری انتخاب شدندکه سه از استان آذربایجان شرقی است. در این کارسوق ملی 1114 نفر از دانش‌آموزان سمپادی استان آذربایجان شرقی شرکت کرده بودند که استانمان از نظر تعداد شرکت کنندگان در جایگاه اول کشوری قرار داشت. کارسوق کشوری حکمرانی داده محور در راستای تحقق اهداف آموزشی، پرورشی و پژوهشی وزارت آموزش و پرورش و بر اساس اسناد بالادستی و تحولی مانند نقشه جامع علمی کشور که بر «هدایت نظام آموزشی برای تأمین و جذب نیروهای نخبه و متخصص در حوزه‌های اولویت دار» تأکید دارد، طراحی شده است و فراهم نمودن زمینه آشنایی دانش‌آموزان با دانش اولیه مورد نیاز جهت ارائه طرح‌های مرتبط با پروژه‌های حکمرانی و تحلیل داده‌ها، شناسایی دانش‌آموزان دارای استعدادهای برتر در زمینه فناوری اطلاعات، حکمرانی و انجام حمایت‌های لازم از آنان برای پرورش توانمندی‌های آنان و ترویج فرهنگ پژوهش و ارتقا توانمندی‌ها و مهارت‌های دانش‌آموزان و دبیران مدارس استعدادهای درخشان در زمینه حکمرانی و تحلیل داده‌ها از جمله اهداف برگزاری این کارسوق می‌باشند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/835175/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیدا شدن پیکربی جان 2 جوان پلدشتی از رودخانه ارس پس از 4 روز

تاکید فرماندار باروق برلزوم تکمیل نمودار سازمانی دستگاههای اجرایی

اقدامات کمیسیون آموزش قرآن، اقدامات تحولی و راهبردی است / تشکیل کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه ها و نهادهای مختلف

روند پیشرفت فعالیت‌های پروژه مهر ناحیه 3 تبریز، بررسی گردید

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان همراه با افزایش دما و کاهش رطوبت

پیدا شدن پیکربی جان دو جوان پلدشتی از رودخانه ارس

اعلام رضایت و مصالحه شاکیان 28 محکوم زندان سلماس

واکنش زیدآبادی به احضار کواکبیان به دادسرا

خسارت به منابع طبیعی با قطع غیرمجاز درختان جنگل

مهلت یکماهه دادستان پارس آباد برای حل معضل آلودگی جایگاه موقت زباله

اختصاص 827 میلیارد تومان به دهیاری‌های اردبیل

حمایت از بیانیه اندیشمندان و متفکران اهل سنت برای مقابله با آمریکا و اسرائیل

کشف 16 تن آرد خارج از شبکه توزیع در مراغه

تمدن نوین اسلامی نیازمند ملتی جوان و پویا است

آمادگی 170 جایگاه سوخت برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین

طرح هادی در 206 روستای آذربایجان ‌غربی اجرا می‌شود

دستورالعمل حمایت از سرآمدان نخبگان شاهد و ایثارگر به استان‌ها ابلاغ شد

ضرورت فعال‌سازی کمیته بهسازی محیط برای مقابله با پشه آئدس

شمارش معکوس سونگونی‌ها برای آغاز لیگ برتر

روایت بغض‌آلود پدر و مادر شهید 7 ساله تبریزی از لحظه شهادت فرزندشان

مردم ایران با پشتیبانی از ولایت فقیه دشمن را در جنگ 12 روزه عقب راندند

آغاز مرحله مصاحبه و ارزیابی نهایی دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر استانداری

🎬 آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی و روکش آسفالت آزاد راه تبریز - زنجان

پیدا شدن پیکربی جان دو جوان پلدشتی از رودخانه ارس پس از 4 روز

نرخ بلیط اتوبوس از مبدا اردبیل برای سفر اربعین اعلام شد

اعلام رضایت و مصالحه شاکیان 28 محکوم زندان سلماس به عشق امام حسین (ع)

توزیع بیش از 7 هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی

استخراج غیرمجاز رمز ارز؛ بار پنهان بر دوش شبکه برق

دیدار و دلجویی از خانواده شهید محمد شایان‌فرد

خدمت به خانواده شهدا، عین رضایت الهی است

*“دی‌دار” از مرز یک میلیون عضو گذشت / گام بلند بیمه دی در ارتقای تجربه مشتری*

دستیابی 3 تیم از دانش‌آموزان سمپادی استان آذربایجان شرقی به رتبه برتر کشوری در کارسوق حکمرانی داده محور

سرمایه‌گذاری 42 هزار میلیاردی بخش خصوصی برای ساخت هتل در تبریز

ازسرگیری بازدیدهای میدانی برای شتاب‌دهی به پروژه‌های اقتصادی و گردشگری کیش

طرح هادی در 206 روستای آذربایجان ‌غربی سال جاری اجرا می شود

هشدار زرد رگبار و تندباد در نیمه شمالی آذربایجان غربی

تجهیز مدارس اردبیل با 24 میلیارد تومان اعتبار

اعلام نرخ کرایه اتوبوس از تبریز به مرز‌های اربعینی

ساخت هتل پنج‌ستاره در تبریز گامی مهم در ارتقای زیرساخت‌های اقامتی

پیش‌بینی غبار محلی و کاهش دید افقی در آذربایجان شرقی

مناسبت روز/ مناسبت دوشنبه، 23 تیر ماه

شهروند خبرنگار؛ وضعیت نامناسب فاضلاب در پیرانشهر

170 مگاوات صرفه جویی درآذربایجان غربی بانصب کنتور‌های هوشمند شبکه برق

بهره مندی 80 درصد روستانشینان اردبیل از اینترنت پرسرعت

گردوغبار در راه شهرهای جنوبی آذربایجان‌شرقی

شهروند خبر نگار؛ وضعیت نامناسب فاضلاب در پیرانشهر

محاسبات غلط دشمن

پیش بینی گرد و غبار برای جنوب آذربایجان‌شرقی

مدیر نمایشگاه متخلف اردبیلی به 3 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد

ثبت بیش از 12 هزار مصدوم و فوتی در تصادفات درون‌شهری تبریز طی سال 1403