دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴

گفتگو

امانی: تولید کنندگان و صنعتگران روستایی نمین حمایت می شوند

امانی: تولید کنندگان و صنعتگران روستایی نمین حمایت می شوند
پیام آذری - اردبیل- فرماندار نمین گفت: تولید کنندگان و صنعتگران روستایی شهرستان نمین حمایت می شوند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل- فرماندار نمین گفت: تولید کنندگان و صنعتگران روستایی شهرستان نمین حمایت می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهران امانی عصر دوشنبه در بازدید از یک واحد تولیدی در روستای گلشن بخش عنبران اظهار کرد: کارگاه حاضر با کمترین امکانات نسبت به تولید دستگاه کباب پز اقدام نموده است.
وی با بیان اینکه تولید این محصول به حفظ محیط زیست کمک می‌کند، افزود: این نوع کباب پزها دود تولید نمی‌کنند و مزیت آن نسبت به نوع مشابه برخورد غیر مستقیم حرارت است.
فرماندار شهرستان نمین با اشاره به اینکه این محصول قابلیت استفاده با گاز شهری و کپسولی دارد، ادامه داد: در زیر کباب پز یک عدد سینی برای جمع‌آوری اشک وجود دارد این سینی حالت کشویی دارد و بعد از استفاده به راحتی می‌توان آن را شست.
امانی با بیان اینکه این تولید کننده روستایی از هیچ گونه تسهیلات بانکی استفاده نکرده است، خاطر نشان کرد: طراحی و ساخت دستگاه در همین واحد تولیدی و توسط خود تولیدکننده انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه آنچه این تولیدکننده روستایی می‌سازد بسیار با کیفیت تر و قابل رقابت با تولیدات دیگر کارگاه‌های صنعتی مشابه است، تصریح کرد: وی در صورت گسترش کار و نیاز به تسهیلات حمایت خواهند شد.
فرماندار شهرستان نمین با بیان اینکه باید از تولید کنندگان و صنعتگران روستایی حمایت کنیم، ادامه داد: این صنعتگر روستایی برای پخت نان و فطیر، تنوری داخل گارگاه به دست خود ساخته است که در نوع خود قابل تحسین است.


نظرات شما