يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

خبرنگاران صدای حقیقت هستند

خبرنگاران صدای حقیقت هستند
پیام آذری - نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مسئولان استانی از واحد خبر صدا و سیمای استان بازدید و روز خبر را به فعالان این عرصه تبریک گفتند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مسئولان استانی از واحد خبر صدا و سیمای استان بازدید و روز خبر را به فعالان این عرصه تبریک گفتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مسئولان استانی از واحد خبر صدا و سیمای استان بازدید و روز خبر را به فعالان این عرصه تبریک گفتند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
نائب رئیس مجلس از خبرنگاران به عنوان صدای حقیقت یاد کرد و گفت:ما خبرنگاران را وجدان بیدار و چشم بینای جامعه در دفاع ازحق و حقیقت میبینیم.
نیکزاد با اشاره به عملکرد قابل تحسین صداوسیما و در راس ان خبرنگاران در جنگ 12 روزه افزود: صداوسیما با اقدامی شجاعانه اخبار را سریعا منتشر می کرد که باعث شد توجه واعتماد مردم را جلب کند.
بطوری که مردم برای شنیدن خبر دست اول و حقیقی به رسانه ملی مراجعه می کردند.
وی همچنین رفع مشکلات معیشتی و سایر دغدغه خبرنگاران را از اولویت های مهم دولت عنوان کرد و گفت: در مصوبات و حدالمقدور آنچه که بتوانیم برای بودجه صداوسیما کار کنیم قطعا کم نخواهیم گذاشت. همچنان که تاکنون نیز کم نگذاشته ایم.


نظرات شما