يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

اقتصادی

شناسایی بیش از هزار و ۵۰۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در آذربایجان غربی

شناسایی بیش از هزار و ۵۰۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در آذربایجان غربی
پیام آذری - مدیر امور اراضی آذربایجان غربی از شناسایی یک هزار و ۵۵۹ مورد تغییر کـاربری‌ غیرمجاز در چهار ماهه سال جاری خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیر امور اراضی آذربایجان غربی از شناسایی یک هزار و 559 مورد تغییر کـاربری‌ غیرمجاز در چهار ماهه سال جاری خبر داد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛صفر حسین زاده گفت: یک هزار و 559 مورد تغییر کاربری در شهرستان‌های تابعه استان شناسایی شده که شهرستان ارومیه با 551 مورد اولین رتبه در شناسایی‌ها دارد و این نشان از جدیت و پیگیری عوامل نظارتی و گشت حفاظت از اراضــــــــی در رابطه با شناسایی خاطیان و متصرفان اراضــــــــی کشاورزی و منابع ملی است که همچنان ادامه دارد.
وی افزود: این مدیریت در راستای انجام سیاست‌های ابلاغی و صیانت از اراضـــــی کشاورزی و منابع ملی از کلیه هموطنان عزیز شهرستان تقاضا دارد در صورت مشاهده ریختن هر گونه مصالح در اراضی کشاورزی و یا دیگر موارد مشابه توسط متصرفان اراضی، اخبار مربوطه را از طریق سامانه تلفنی * 131* گزارش دهند.


نظرات شما