پیام آذری - فارس / اردبیلیها قرار است با نان سنتی و خوشمزه این دیار با نام «فطیر» در سومین جشنواره ملی نان در کرمان شرکت کنند.
«فطیر» از نانهای سنتی و خوشمزه اردبیل است که عطر و طعم کمنظیری دارد، آنطور که مشاور کیفی مدیرکل غله و بازرگانی استان اردبیل میگوید: عطر و بوی فطیر اردبیل بهمناسبت جشنواره ملی نان از سبلان تا کرمان؛ دیار کریمان پیچیده میشود.
بازار ![]()
جلیل خیابانی در گفتوگوی تلفنی با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: ارمغان ما برای جشنواره ملی نان که از 22 تا 25 مهرماه سالجاری در کرمان برگزار میشود، عطر و بوی فطیر اردبیل و نان تافتون با آرد کامل از سبلان و خلخال تا دیار کریمان است.
وی ادامه داد: با توجه به تعریفهای خوبی که از جشنواره ملی نان در کرمان شنیدهایم، میدانیم، استان کرمان در زمینه پخت و کیفیت نان وضعیت مطلوبی دارد و استان اردبیل هم با یک تیم متشکل از دو نفر نانوای خانم، مدیر روابط عمومی اداره کل غله و یک کارشناس آرد و نان در سومین جشنواره ملی نان کرمان شرکت میکند.
خیابانی با اشاره به اینکه اکثر نانواییها در استان اردبیل بهصورت سنتی کار میکنند، خاطرنشان کرد: اردبیل از نظر تولید گندم خودکفاست و بخشی از گندم را به گیلان و آذربایجانشرقی ارسال میکنیم و 90 درصد گندم تولیدی در اردبیل با کیفیت است.
وی اضافه کرد: جلسات متعددی برای تولید نان کامل در استان اردبیل برگزار شده و قیمت آرد و نان نیز تعیین شده است و اقداماتی در این زمینه با هماهنگی بانک سپه انجام شده است و دانشگاه علومپزشکی اردبیل نیز استقبال خوبی از این طرح دارد و سه کارخانه آرد نیز برای اجرای این طرح و در اختیار قرار دادن آرد کامل به نانوایان آمادگی دارند.
مشاور کیفی مدیرکل غله و بازرگانی استان اردبیل ابراز داشت: آیین جشن شکرگزاری بهمناسبت پایان برداشت گندم در منطقه گرمی مغان از توابع استان اردبیل برگزار میشود.
خیابانی در پایان سخنان خود با قدردانی از عوامل برگزاری جشنواره ملی نان در کرمان از این برنامه بهعنوان افتخاری بزرگ برای فعالان حوزه آرد و نان کشور نام برد و اظهار کرد: استان اردبیل در جشنواره سوم شرکت میکند و پیشبینیها نشان میدهد، استقبال از این جشنواره زیاد باشد.