دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

اختصاص ۸۰ بسته نوشت افزار به دانش‌آموزان ایواوغلی از محل مجازات‌های جایگزین حبس

اختصاص ۸۰ بسته  نوشت افزار به دانش‌آموزان ایواوغلی از محل مجازات‌های جایگزین حبس
پیام آذری - ۸۰ بسته کامل نوشت افزار به ارزش ۱۶۰ میلیون تومان از محل اجرای مجازات‌های جایگزین حبس به دانش آموزان نیازمند بخش ایواوغلی خوی اهدا شد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - 80 بسته کامل نوشت افزار به ارزش 160 میلیون تومان از محل اجرای مجازات‌های جایگزین حبس به دانش آموزان نیازمند بخش ایواوغلی خوی اهدا شد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ با آغاز سال تحصیلی جدید و در اجرای سیاست‌های حبس‌زدایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های عدالت ترمیمی، 80 بسته کامل لوازم‌التحریر به ارزش هر بسته دو میلیون تومان و در مجموع 160 میلیون تومان از محل اجرای مجازات‌های جایگزین حبس در بخش ایواوغلی شهرستان خوی به دانش‌آموزان بی‌بضاعت و کم‌بضاعت اهدا شد.
رئیس حوزه قضایی بخش ایواوغلی در تشریح این اقدام اظهار داشت: در سه پرونده کیفری که ماهیت آنها جرایم کم‌اهمیت و فاقد آثار زیان‌بار اجتماعی محسوس بود، به جای صدور حکم حبس، مجازات‌های جایگزین حبس اعمال شد و نتیجه آن تأمین لوازم آموزشی مورد نیاز برای دانش‌آموزان نیازمند منطقه بود.
میثم ملکی با بیان اینکه اجرای عدالت تنها به صدور حکم محدود نمی‌شود، افزود: سیاست‌های جدید قوه قضاییه بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی در زمینه اصلاح و بازپروری اجتماعی تأکید دارد و اختصاص این بسته‌ها نمونه‌ای از پیوند عدالت کیفری با مسئولیت اجتماعی است.
وی خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از مجازات‌های جایگزین علاوه بر کاهش تبعات فردی و اجتماعی حبس، آثار فرهنگی و آموزشی گسترده‌ای در جامعه دارد. چرا که حمایت از آینده‌سازان کشور و تقویت بنیان‌های علمی و آموزشی، می‌تواند در بلندمدت به کاهش جمعیت کیفری و پیشگیری از وقوع جرایم منجر شود.
رئیس شعبه قضایی ایواوغلی تأکید کرد: اختصاص 80 بسته لوازم‌التحریر به ارزش 160 میلیون تومان، نشان داد که اجرای سیاست‌های نوین دستگاه قضایی می‌تواند همزمان با تحقق عدالت، زمینه خدمت‌رسانی به اقشار محروم و تحکیم عدالت اجتماعی را فراهم کند.


نظرات شما