پیام آذری - فارس / نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: باید وظیفه خود را در کسوت ائمه جمعه به نحو احسن انجام دهیم، توجه به مساجد از جمله موضوعاتی است که باید مورد مداقه امامان جمعه استان قرار گیرد.
سید مهدی قریشی نماینده ولیفقیه در آذربایجان غربی و امامجمعه ارومیه در نشست ائمه جمعه آذربایجان غربی با تأکید بر این که ما باید خداوند را شاکر باشیم که در مسیر تبلیغ دین قرار گرفتهایم گفت: این که فرصتی فراهم شده تا معارف اهلبیت علیهمالسلام را در بین مردم ترویج دهیم لطف بیکران الهی نسبت به روحانیون و ائمه جمعه است.
بازار ![]()
حجتالاسلاموالمسلمین سید مهدی قریشی با بیان این که شاکر بودن بدین معنا است که باید وظیفه خود را در کسوت ائمه جمعه به نحو احسن انجام دهیم افزود: توجه به مساجد از جمله موضوعاتی است که باید مورد مداقه امامان جمعه استان قرار گیرد.
او تأکید کرد: توجه به جلسات تفسیر قرآن و نهجالبلاغه نیز در شهرستانها باید موردتوجه ائمه جمعه استان باشد چرا که مورد رضایت الهی است.