پیام آذری - تبریز- مدیرعامل سازمان آتشنشانی تبریز گفت: اتصال برق سشوار موجب آتشسوزی یک واحد مسکونی در لکلر شد که با حضور آتشنشانان مهار و دو نفر از ساکنان نجات یافتند.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا جانفشان نوبری شامگاه پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر، اظهار کرد: عصر امروز در پی اعلام وقوع آتشسوزی در یک واحد مسکونی واقع در منطقه لکلر تبریز، تیمهای عملیاتی سازمان آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: بررسیهای اولیه نشان داد اتصال جریان برق دستگاه سشوار عامل آغاز حریق بوده و آتش پس از سرایت به اتاق خواب، بخشهایی از واحد مسکونی را درگیر کرده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تبریز ادامه داد: این حادثه در طبقه دوم یک ساختمان پنجطبقه رخ داده بود که به دلیل گسترش آتش و انتشار دود، خسارات مالی قابل توجهی به واحد مسکونی وارد شد.
جانفشان نوبری خاطرنشان کرد: آتشنشانان پس از حضور در محل، عملیات مهار و اطفای حریق را انجام داده و با توجه به اشباع ساختمان از دود، اقدام به تخلیه دود و انتقال دو نفر از ساکنان دودگرفته طبقات دیگر کردند.
وی گفت: این عملیات با تلاش نیروهای اعزامی بدون تلفات جانی پایان یافت.